2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما من سوالم فقط از روی کم تجربگیِ،چون شناخت زیادی رو جنس مخالف ندارم،هرچند کم سن و سال هم نیستم...

فقط میخوام نظرتون رو بدونم.

مختصر میگم :

کسی که بعد از دوسال پیگیری فراوون برای ازدواج و ادعای خیلی خیلی زیاد به اینکه برای اولین باره واقعا عاشق شده ( قبلا ازدواج سنتی داشتن و به دلایلی به طلاق منجر شده بود و خواستگار من بودن،من مجرد هستم)و ...

خلاصه جواب رد دادم،فرازو نشیب زیاد بود تو این دوسال،ارتباطی نداشتبم فقط هروقت ایشون پیگیر میشدن و واسطه میفرستادن یه صحبت کوچیکی میکردیم و من جواب رد میدادم و تمام و دوباره بعد از چند وقت همون آش و همون کاسه،تا بالاخره جواب رد رو پذیرفتن.

سوالم اینه ایشون به گفته خودشون و به اصرار خانواده خیلی سریع و در عرض ۲ هفته خواستگاری رفتن و نامزد کردن...تمام مدت خواستگاری و اینا،به من پیام میدادن که قبول کن،من نمیخوام دوباره مثل سابق ازدواج کنم( سنتی) و از این صحبتها،و وقتی من پاسخی ندادم.رفتن و نامزد کردن...

برام خیلی جای سواله ،مغرور نیستم ولی واقعا به همین راحتی آقایون یکی رو جایگزین میکنن...همه حرفا و ادعای عاشقیشون الکیه؟

چطور اون حجم از عشق و ادعای علاقه به راحتی کنار گذاشته شد

منم ردشون کردم...بعد از جواب رد من،بلافاصله در عرض ۲ هفته هم خواستگاری رفتن و بلافاصله نامزد کردن،چج ...

منم دیدم تو پسرای اطرافم

عاشق شدنشون مثه ما نیست. میتونن همزمان که از من خوشش میاد از یکی دیگم خوشش بیاد

...

خانوما من سوالم فقط از روی کم تجربگیِ،چون شناخت زیادی رو جنس مخالف ندارم،هرچند کم سن و سال هم نیستم. ...

از اولم نمیخواسته و دنبال جایگزین بوده.یه جورایی هردو تونو ذخیره نگه داشته 

از اولم نمیخواسته و دنبال جایگزین بوده.یه جورایی هردو تونو ذخیره نگه داشته

من مطمئن هستم کسی نبود تو زندگیشون...ارتباطی نداشتن با این خانومی که نامزد کردن...به قول خودشون سنتی دوباره رفتن جلو.به اصرار مادر.

ببین عزیزم دخترخالم دوسال بایکی دوست بودیعنی عاشقانه همومیخاستن وخیلی رابطه ی پاکی داشتن پسره بعددوسال اومدجلو اماپدرش شدیدا مخالفت کرد وپدرپسره بهش گفته وصله ی ناجورین این دختربده نیس،یعنی دخترخالم میگه بعددوماه کارت عروسیشون اومد،پسرازدواج کرد،همسایه بودن خونه خالمودعوت کردن به همین راحتی

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

من مطمئن هستم کسی نبود تو زندگیشون...ارتباطی نداشتن با این خانومی که نامزد کردن...به قول خودشون سنتی ...

خودتو خیلی درگیر نکن.قطعا تو زندگیت ادم درستی وارد میشه.چون برای همه ی ادما نمیشه یه نسخه پیچید.اونا تو شرایط مختلف تصمیمای متفاوت میگیرن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز