2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل مترو میشه بلیط تک سفره بگیری آخه من یکی دو بار بار میخوام استفاده کنم؟

نه ، بلیط تک سفره فقط برای مترو .

بهت پیشنهاد میدم وقتی می خوایی بی آر تی سوار شی اون قسمت که باید کارت بلیط بزنی از خانم ها یا آقایونی که قصد دارند برای خودشون بزنند پول نقدی اون قسمت رو بهشون بده به جایی شما کارت بزنند. مثلا اگه کرایه 700 نقدی بهشون بده

نه ، بلیط تک سفره فقط برای مترو .بهت پیشنهاد میدم وقتی می خوایی بی آر تی سوار شی اون قسمت که باید کا ...

شما تازگی ها با بی آرتی رفتید و اصلا بلیط تک سفره قبول نمیکنه و باید به یکی پول نقد بدم برام حساب کنه و کرایه چقدر میگیره؟

شما تازگی ها با بی آرتی رفتید و اصلا بلیط تک سفره قبول نمیکنه و باید به یکی پول نقد بدم برام حساب کن ...

نه متاسفانه حداقل من ندیدم اصلا ، نهایت اول از اون اقایی که کنار دستگاه وایمیسته کارت بزنی سؤال کن هم کرایه ی اون خط رو ، بعدش هر کی خواست برای خودش کارت بزنه بگو منم کرایه نقدی رو بهتون میدم خواهشا برای منم یکی بزنید

مثل مترو میشه بلیط تک سفره بگیری آخه من یکی دو بار بار میخوام استفاده کنم؟

آره میشه البته همه ایستگاه ها دستگاه بلیط ندارن باید از قبل داشته باشی میتونید برنامه شهرزاد و نصب کنید اون بلیط الکترونیکی میده

کاربر مرد