بچه ها من چندوقت پیش یه افسردگی وحشتناک داشتم که آرزو میکردم کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم.دنیا برام تیره و تار شده بود خدا نصیب دشمن آدمم نکنه.الانم چندهفته ایه تحت درمان با دارو ام
ولی نی نی سایتیا بهم گفتن دارو اثر نداره خیلی نامیدم کردن.من آخرین امیدم داروعه دیگه😔
در کنار دارو،معنویات و خدا و عبادت رو هم فراموش نکن که آرامش میگیری
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دارو جواب ميده ، شوهرمن خيلي فكر و خيال ميكرد و در كسري از ثانيه عصبي ميشد بعد مغذرت خواهي ميكرد مجبورش كردم بره دكتر حالا خيلي اروم شده فكر و خيالم كمتر ميكنه افسردگي هم حتما با دارو خوب ميشه
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر