2777
2789

سلام خواهرای گلم بعنوان شغل دوم همسرم میخواییم فروش پوشاک رو بصورت عرضه از طریق کانال های مجازی شروع کنیم لطفا مزایا و معایبش رو بهم بگید ....ممنون میشم تجربه ی خودتون رو در این زمینه در اختیارم بزارید.

تعداد رای : 0
نظرسنجی
سود دارد و امکان پذیر است.
0
0%
سودی ندارد و مشتری ندارد.
0
0%
مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر

تبلیغات خیییلی مهمه

صبر و تحمل بالایی میخواد چون خیلیا هستن صدتا سوال ازت میکنن بخاطر یه دونه لباس اخرشم نمیخرن 

خیلیا هم زود اعتماد نمیکنن به جنس و سایز ها 

ولی خب اگه هم قیمتاتون مناسب باشه هم کاراتون شیک باشه تبلیغاتتونم زیاد باشه عالیه

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
تبلیغات خیییلی مهمه صبر و تحمل بالایی میخواد چون خیلیا هستن صدتا سوال ازت میکنن بخاطر یه دونه لباس ...

ممنونم بابت دلگرمی و راهنماییت 

اولین نظر بود نظر شما مثبت هم بود به فال نیک میگیرمش زیارت امام حسین نصیبت.

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم بابت دلگرمی و راهنماییت  اولین نظر بود نظر شما مثبت هم بود به فال نیک میگیرمش زیارت اما ...

خواهش میکنم عزیزم 

امیدوارم هرکاری رو که شروع کردین بهترین باشه براتون و حسابی کارتون بگیره 

به به چه دعای قشنگی واسم‌کردی ممنونم ازت انشالله 😊🤗😘

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊