2777
2789
عنوان

بهم خوردن نامزدی

333 بازدید | 21 پست

سلام 

بچه ها دو تا تاپیک قبلیمو بخونید که بخاطر بددلی نامزدم همه چیزو بهم زدم 

حالا دو روزه هی زنگ و پیام میده بهم ک ببخشید و اشتباه کردم و با حرف زدن میتونیم حلش کنیم 

منم جوابشو ندادم 

حالا الان پیام داده که این آخرین باریه که بهت زنگ زدم و زمان مشخص می‌کنه کی اشتباه کرده 

بعدشم گرفته خدا نگهداری کرده 

حالم خیلی بده با اینکه من خودم بهمش زدم ولی شدیداً احساس افسردگی میکنم 

دوست نداشتم زندگیم اینجوری بشه 

تو گوگل داشتم می‌خوندم که افراد پارانوئید چه علائمی دارن،نامزد منم دقیقا این رفتارها رو داشت 

همیشه بهم می‌گفت بهت شک دارم بهت بی اعتمادم،ب ساعت خوابیدن و بیدا

ر شدنم گیر میداد ،بعضی وقتا داشتم با خواهرش حرف میزدم شدیدا حسادت میکرد به خواهرش،میرفتم حموم یا دستشویی می‌گفت چرا دیر جوابمو میدی ،دو روز پشت سر هم میرفتم خرید می‌گفت چرا میری باید یبار بری،

یبارم رفتم تو یه مغازه طرف ازم سوال پرسید که قصد ازدواج نداری منم گفتم نه،نمیدونم چطور از این ماجرا خبردار شده بود که برگشت به من گفت توی اون مغازه تو یه حرفی یا کاری کردی وگرنه پسره که بیکار نیست بشینه اونجا هرکی رد شد بهش پیشنهاد بده

وای از فکر و خیال دارم دیوونه میشم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی دارم اذیت میشم ،حس میکنم الکی بهم زدم و بچگانه رفتار کردم

آدم شکاک با یه ببخشید گفتن واقعا عوض میشه به نظرت؟ این آقا حتما درمان بشه شاید بشه بش فکر کرد بعدن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
آدم شکاک با یه ببخشید گفتن واقعا عوض میشه به نظرت؟ این آقا حتما درمان بشه شاید بشه بش فکر کرد بعدن

بهش گفتم طلا هم بشی و خاک زیر پامم بشی دیگه برای من تموم شدی ،یعنی حتی دیگه یک درصد هم احتمال ندارع 

ولی نمی‌دونم این خس بدم چیه 

ناراحت نباش ، منم خودم نامزدیمو بهم زدم ، اوایل ادم هزار جور فکر میاد سراغش ولی اینطور ک گفتی کار در ...

الانم بهم خوردن نامزدی افتاده دهن مردم 

میگم که دختره بهمش زده و ی ماهه وسایلاشونو گذاشته گوشه خونه که پس بفرسته و دختره به پسره حیف بوده چرا از اول دانش ب پسره 

ولی بازم حس بدی دارم 

الانم بهم خوردن نامزدی افتاده دهن مردم میگم که دختره بهمش زده و ی ماهه وسایلاشونو گذاشته گوشه خونه ک ...

این حست طبیعیه ، ادم با هزار امید و ارزو وارد یه رابطه میشه  ناراحتی داره ک ب سرانجام نرسه ، ولی حتما خیری در این اتفاق هست 

عزیزم خیلی طبیعی این احساسی که داری برای منم پیش اومده با خاستگارم دیگه از اوکی اوکی تر بودیم مرز بله برون و ... سر خساست و یه سری اخلاقاش با اینکه خیلی ازش خوشم اومده بود بهم زدم ... حتی الان گاهی توفکرشم گاهی که نه هر روز🙂 ولی با عقلم تصمیم گرفتم درسته دلم پیشش هست بعد کارای اشتباهش یادم میاد خداروشکر میکنم