2777
2789
عنوان

حالم خیلی خراب

82 بازدید | 13 پست

اونقدر دلتنگ خونه و وسایلمم🤦خدا باعث و بانیشو لعنت کنه،همسرم سر حرف پر کردن خواهرش ۸ ماهه از خونه بیرونم کرده نه خودش نه خونوادش یکدومشون نیومدن دنبالم،همچین خونواده بی شخصیتی هم پیدا میشه،من مهریمو گذاشتم اجرا اونم رفت برا طلاهای خودم رو خودم شکایت سرقت زد،الانم هر یه هفته میاد پیام میده از عکسامون می‌فرسته هراز گاهی میگه برگرد اما من قبولش ندارم،اونیکه زنشو بخواد مثل آدم میاد دنبالش نه اینکه بگه بمیرمم نمیاد یا به خونوادش بگه طلاقش میدم فلان میکنم،تو این ۸ ماه فقط دوبار ۲ میلیون زده به حسابم اونم از ترس نفقه،این ماهم نزد😢😢😢خدا همچین مزدایی رو لعنت کنه که عرضه ندارن سر اینو اون زندگیشونو خراب میکنن،۸ ماهه خونمو ندیدم اونقدر دلتنگم😢هفته بعد عروسی خواهرمه کل فامیل میفهمند آبروم می‌ره(موقع ازدواج همه فامیل چون دعوت نبودن برا عقدم یه عقدم خصوصی گرفتم کل فامیلم برگشتن گفتن منتظر روز طلاقتیم)نمیدونی چه خاکی سرم کنم،نه پول دارم لباس بخرم نه پول دارم آرایشگاه برم،خدا لعنتش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بافکر دوری لجبازی حرص خوردن درست نمیشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بهش بگو عروسی خواهرمه پول بده بعدم دعوتش کن

اصلا امکان ندارم بتونم بگم،میره پیش خونوادش آبرومو می‌بره برمیگرده میگه باباش نگهش نداشت،ما الان کارمون دادگاهه،اون این ۸ ماه کلا ۴تومن زده،برا این ماهم نزده اونوقت بیاد پول بده

بافکر دوری لجبازی حرص خوردن درست نمیشه

عزیزم چیکار کنم وقتی از خونه بیرونم کرده وقتی حاظر نیس نه خودش نه خونوادش بیان دنبالم فقط هر دو هفته یه بار یادش نیفته یه پیام بده،۸ ماهه از زنش خبر نداره،خونواده بیشعورش یه زنگ نزدن،رفته روم شکایت کرده من چیکار کنم؟؟؟

عزیزم چیکار کنم وقتی از خونه بیرونم کرده وقتی حاظر نیس نه خودش نه خونوادش بیان دنبالم فقط هر دو هفته ...

لجوج خودخواه خودبین ازخودراضی ازخودمتشکر خودشیفته مزخرف اونم برا رفع تکلیف تبرعه کنه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان اینا رو با من بودی؟

خیر اون

پس قطعا زندگیشو نمی‌خواد دیگه

یکی نمی‌فهمه یکی نمیخاد بفهمه مسعله اینه 

یکی نمی‌فهمه یکی نمیخاد بفهمه مسعله اینه

من میگم نمی‌خواد،نشسته تو خونه نه خرید می‌کنه نه کسی هست خرج بتراشه،ماهانه ۶۰ تومن میگیره می‌زاره تو جیبش،هر لحظه با حرف خونوادش🤦🤦🤦خاک تو سرشون همچین خونواده ای که عرضه ندارن