2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر خودت هم بگوووو

من عاشق قد بلند و ریش بلند و موهاشم که وقتی باد بهش میخوره تو صورتش پخش میشن و اینکه از خانواده ی فقیری بودش ولی از صفر شروع کرد و تونست یه زندگی عالی  برای خودش و البته من بسازه

خلاصه ی این دنیا :ادمی به دنیا امد ، رنج کشید ، مرُد 
خب شما که عاشق پول بودی چرا با یه بی پول ازدواج کردی عزیزم؟

چون اونموقع کلم بوی قرمه سبزی میداد.فک میکردم عشق مهم تره.هرچی ام بابامامانم بهم میگفتن سخته بی پولی جواب میدادشاید با ی پولدار ازدواج کردمو بعد ورشکسته شد.چ تضمینی هست؟و این شد ک عشق و انتخاب کردم 

من اول عاشق این شدم که واقعا رفتارش مومنانه بود بعد هم خیلی خوب بود از نظر اخلاق ، اصلا پول و چیزای اینجوری مثل خونه و .. برای خودم و خانوادم اصلا مهم نبود واقعا عاشقش شدم با تمام وجود انقدر که از خودمم خیلی بیشتر دوسش دارم

خب چه‌جوریو بر چه اساسی عاشق شدی؟ حتما اولویت های خاصی داشته برات تعریف کن

سالم بود اونم تو این جامعه ک همه گرگن .بااراده بود.واس فوق لیسانسش بورسیه شد ولی بخاطر من نرفت و من متوجه شدم ک واقعا اونم دوسم داره و از طرفی ادم جدی و پیگیرو پرتلاشیه ک تو درسش انقدر موفق بوده.از همه زندگی من خبر داشت.۵ سال دوست بودیم.اولین دوستم بود وسطاش من دیدم واقن شرایط ازدواجو نداره و بهم زدم .بعد چند وقت با ی پسره اشنا شدم ک قصدش ازدواج بود.حدود ی ماه باهم حرف میزدیمو رفت و امد داشتیم فقط خواهرم درجریان بود.نامزدم ک اونموقه دوست سابقم بود،تافهمید شماره پسره رو پیدا کردو مثل این فیلم هندیا باهاش قرار گذاشت و گفت پاشو بکشه بیرون.حالا فک کن من اگه میخواستم بایکی دیگه زندگی کنم چجوری میخواستم جریان گذشتمو براش توضیح بدم و همیشه استرس گذشته رو میداشتم.ی ویژگی دیگه ای ک داشت این بود ک خانوادش برعکس خانواده من خیییلیییی ب این ازدواج راضی بودن.دوسال پیگیرانه اومدن خاستگاری و جواب رد شنیدنو بازم اومدن تا بابام نرم شد