2777
2789
عنوان

تصمیم من برای زندگی به عنوان یک زن

180 بازدید | 28 پست

۱۲ ساله ازدواج کردم. توی این مدت هیچ وقت شوهرم طرف منو نگرفته.همیشه خانواده اش مهم بودن.

منم همش غر زدم که چرا یک همدلی با من نمیکنه وقتی از خونواده اش ناراحتم.

چون حس میکنم دارم توی خونه زحمت میکشم و دوست دارم کنارم باشه.

وقتی حمایتم نمیکنه دلم برای این همه زحمت میسوزه.

امشب بهش گفتم من دیگه غر نمیزنم که چرا حمایتم نمیکنی، از اون طرف هم من زحمت نمیکشم برای رابطه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قوی باش طرف گرفتتش برا چیته 

یجوری رفتار کن که انگار ادم حسابشون نمیکنی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
حالا به من ایده بدید که چه کارایی توی خونه دیگه نکنم که وقتی حمایت نمیشم دلم نسوزه

همین امشب دعوای من باخانوادم .نمیدونم برای من سخت وانگار غیر ممکنه ولی تواگه میتونی خودتو اولویت قرار بده هرکاری حتی کوچکترین کار حوصلشو نداشتی انجام نده اگه خودتودوس داشتع باشی همش مشغول خودت میشی نه رضایت اون

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

کم‌محلشون کن گلم منم مثل شمام

خخونواده شوهرم که نمیخوام عوض کنم.فقط دوس دارم موقعی که مشکلی پیش میاد، توی خونه که کنارش نشستم بهش میگم من ناراحتم. اون بگه میفهمه ناراحتم. نه اینکه طرفداری خونواده اش بکنه.در صورتی که میدونه کارشون اشتباه

ما باید مرز گذاری سالم یاد بگیریم : 

عزیزم اونروز اینچور کردی یا اینجور گفتی ، من احساس خشم/غصه/ ... داشتم انگار بمن توجه نداشتی، من نیاز دارم که بهم اهمیت /توجه/ ارزش بدی ... اینو ازت میخوام بعنوان نفر اول رندگیم اینو انجام بدی ...

خلاصه سیاست هم بلد باشیم 

همین امشب دعوای من باخانوادم .نمیدونم برای من سخت وانگار غیر ممکنه ولی تواگه میتونی خودتو اولویت قرا ...

اره من خودمو دوس ندارم. همش در حال برآورده کردن احتیاجات بقیه هستم. احتیاجات شوهر و بچه ها.

اره من خودمو دوس ندارم. همش در حال برآورده کردن احتیاجات بقیه هستم. احتیاجات شوهر و بچه ها.

منم بخدا ینی باور کن خودمونم بکشیم نمیبینن واسه بچت کاری ندارم اون که وظیفست ولی واسه شوهرت عین خودش بی تفاوت رفتار کن کم کم تا بیاد دستت 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

ما باید مرز گذاری سالم یاد بگیریم : عزیزم اونروز اینچور کردی یا اینجور گفتی ، من احساس خشم/غصه/ ... ...

یکسری چیزها توی مغز نفر حک شده.اونم احترام به پور و مادر و اعتقادات مذهبی هست که مادر هرکاری کرد باید بگیم چشم و احترام مادر بگذاریم.

در حالیکه مادر فرشته نیست

مادر هم اشتباه میکنه

نمیخوام دعوا کنه با مادرش. فقط دلم میخواد بگه من فهمیدم که کار مادرم اشتباه بود و تو ناراحت شدی

منم بخدا ینی باور کن خودمونم بکشیم نمیبینن واسه بچت کاری ندارم اون که وظیفست ولی واسه شوهرت عین خودش ...

دلم میخواد رابطه جنسی تعطیل کنم. تنها گزینه ای که فکر میکنم سلاحم هست همینه

یکسری چیزها توی مغز نفر حک شده.اونم احترام به پور و مادر و اعتقادات مذهبی هست که مادر هرکاری کرد بای ...

دوره دکتر بیتا حسینی رو ببین زندگیت متحول میشه ، واقعا تنها راهکاری ک بذهنم رسید اینه ... 

بت سازی از پدر مادر خوب نیست وقتی باید کنفر اول زندگیت زنت باشه