من بعد اون قضیه ک بااون اقا کات کردم با یکی دیگه اشنا شدم اوایلش کلا خیلی سعی داشت مخمو بزنه و.. بعد که خرش از پل گذشت انگار نوبت من شده جمعه هفته قبل زنگش زدم تا یشنبش بهم پیام نداد ک خودم دادم تومار تومار تایپ کردم فقط گفت فک نکن چیزی شده هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده منم جوابشو ندادم تا امشب ک بهش گفتم سلام پیام داده سلام علیکم الان من بهش چیبگم بگم تکلیف من چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه پرنسس بهش بگو حال رابطه نداری و بعد ۳ روز میخوای جوابمو بدی برو دنبال زندگیت والا خرش هم از پل بگذره نباید اینطور باشه چه خبره
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
لاشیه میخواسته وابستت کنه بعد بی محلی کنه که خودت بیفتی دنبالش دکمشو بزن نزار به شعورت توهین کنه به این نتیجه رسبدم به پسر اصلا نباید روی خوش نشون داد یابو برش میداره فکر میکنه از دماغ فیل افتاده به پسر یه ذره توجه کنی خودشو تبدیل میکنه به 💩