2777
2789

سلام 

من به دختر دوساله دارم که خیلی انرژیم برای مراقبت ازش کمه

قبلا هم تجربه زندگی ناموفق داشتم و الان خیلی می‌ترسم زندگی الانم خراب بشه

کمک زیادی هم تو بچه داری ندارم. 

از بچگی تا الان رابطه خیلی خوبی با پدرم نداشتم چون تو زندگی شون هر دو مشکلات زیادی داشتن که حل هم نشده هنوز و دعوا و کتک کاریش نصیب من می‌شد. 

اما الان که مادر شدم، انگار دست خودم نیست، کارهای مشابه پدرم رو انجام میدم، عصبی و داد دادی شدم

همسرم کنترل خشمش خوبه خداروشکر اما با سیاست کارهایی می‌کنه که من بد میشم جلوی بچه و متاسفانه بچه ام عصبی و پرخاشگر شده، گاز می‌گیره، بقیه رو هول میده می‌زنه، چنگ می‌‌اندازه و زیاد جایی نمی‌برمش که با بچه ها درگیر نشه

نمی‌دونم چیکار کنم واقعا از دست نفس خودم کم آوردم. 

کارهایی که تا الان کردم :

مشاور رفتم ولی نتونستم باهاش ارتباط ذهنی خوبی بگیرم

قبلا هم سر مشکلات زندگی قبلیم مشاور زیاد تغییر دادم ولی دیگه ناامیدم از مشاور رفتن 

دوره بدون فریاد دکتر یاوری رو گوش کردم

دوره تغییر عادت مهندس طلبه رو شرکت کردم،چله کنترل خشم گرفتم 

برای پاکسازی بدن جدیدا حنا گذاشتم کف پام که میگن سودابر هست و پام سیاه ذغال شده 

کلا بعد زایمان هم خیلی چاق شدم،حدود 20 کیلو 

هم خیلی دخترم وابسته و بد خوابه

دعوام و اعصاب خوردیم ازش از بدخوابی های شدیدش شروع شد

هنوزم تا صبح چندین بار بیدار میشه صدامون می‌کنه که بیاد تو تخت ما بخوابه 

از اول تو تخت خودمون نخوابوندم ولی اونم دو ساله پرقدرت مطالبه چسبیدن به منو داره و تا وقتی شیر می‌خورد که به زور از بدنم جداش می‌کردم انقدر به چسبیدن علاقه داره عصبی می‌شدم. 

دوست ندارم تصویر بدی که از پدرم برام مونده از من براش بمونه 

اولا لطفا برام صلوات بفرستید 

و راهنماییم کنید چه کنم؟ 😭از دست خودم درمانده شدم 

عزیزم شاغلی یا نه؟ 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همسرم وقتی به بچه میگم بالای چشمت ابروعه میگه به بچه نباید چیزی بگی

بذار هرکاری می‌خواد بکنه 

دخترم هم ماشاالله پر انرژی و سحرخیز و کم خواب و خیلی به صدا حساسه 

من الان رسما حس می‌کنم تو این نقشم گیر کردم 

با هربار عصبانیتم همسرم بیشتر ازم دور میشه و من می مونم و خود سرزنشی😢

خانوادش هم از روز اول موافق ازدواج مون نبودن و هربار میریم خونه شون مثل شوهرم خونسردن

با خونسردی بی احترامی میکنن 

خواهراش که اصلا خونه شون تا حالا دعوت نکردن ما رو،

مادرش هم بارها شده که یا گفته نیایید،یا گفته نمی‌تونم غذا بپزم، پول ندارم توان ندارم ولی همسرم توقع داره من خونسرد و بی حس مثل خودشون فقط تماشا کنم و پرنشاط هی بریم خونه مامانش 🤔

از طرفی خونه خانواده خودمم که میریم اولا با دیدن پدرم و رفتارای عجیبش به شدت عصبی میشم

با من و مامانم و شوهرم لج می‌کنه سر بچه و کارای پرخطر می‌کنه ،دخترمم عاشقشه همدست میشن و من هر تذکری بدم بد میشم 

جلوی بچه میگه ببین من میخواستم بدم بهت مثلا، مامانت نذاشت ،بعد دخترم منو می‌زنه 

یا مثلا تلویزیون صحنه خشن نشون میده خاموش می‌کنم باز روشن می‌کنه، عصبانی میشم صدام میره بالا، دخترم میگه مامان چرا دعوا میکنی 😭😭

شاغل بودم ولی بعد بارداری دیگه نرفتمکسی نیست بچه رو نگهداره، مهد هم آسیب های خودشو داره تو این سن

خب پس اگه شبا بچه میاد بیدارت میکنه با خودت بگو فردا به جاش بیشتر میخوابم ...اتاقش رو حسابی تاریک کن که صبح زود بیدار نشه و بتونی کمبود خواب شبت رو توی روز جبران کنی ...آدم استراحتش که کافی باشه اعصابش آرومتره ..دو سه تا عصر تو هفته هم باهاش برو خونه بازی و اونجا سرگرمش کن ..کم کم یاد می گیره با بچه ها هم بازی بشه و ازت فاصله می گیره ...میتونی با روانپزشک صحبت کنی( توی اسنپ هم داره و با تلفن میتونی صحبت کنی و نیازی به مطب رفتن نیست) که برات داروی ارامبخش سبک بنویسه .برای من فلوکستین و کلردیازپوکساید نوشت ، کلی اضطراب و خشمم اومد پایین ...داروهای خیلی سیفی هستن .فقط بدون این دوران زودتر از اونچه فکر میکنی می گذره و سختیاشو دو سه سال دیگه اصلا یادت نیست...اگه مذهبی هستی توی طول روز مدام ذکر استغفار رو بگو ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

خب پس اگه شبا بچه میاد بیدارت میکنه با خودت بگو فردا به جاش بیشتر میخوابم ...اتاقش رو حسابی تاریک کن ...

دیشب ساعت 9:30 با شربت خواب دکتر داده خوابوندم،ساعت 1،5،8 بیدار شده

اصلا چندتا دوره آموزش خواب دیدم هیچی روش اثر نداره، طبع مغزش خشکه،خانواده همسرم هم همینن مادرشوهرم میگه دخترام اینطوری بودن ،شوهرمم تا 14 سالگی چسبیده به پدرش می‌خوابیده

از طرفی خونه خانواده خودمم که میریم اولا با دیدن پدرم و رفتارای عجیبش به شدت عصبی میشمبا من و مامانم ...

خونه مادر و مادرشوهر اگه اذیت میشی کمتر برو ...همسرت هم اگه اصرار کرد بگو خودت برو ، مادرت سنی ازش گذشته و معذبه و از مهمونداری خوشش نمیاد و ...بچت رو بیشتر ببر بیرون ولی با خانواده ها نذار چون روی تربیتش تاثیر میذارن ...چارک و خونه بازی خیلی براش بهتره

خب پس اگه شبا بچه میاد بیدارت میکنه با خودت بگو فردا به جاش بیشتر میخوابم ...اتاقش رو حسابی تاریک کن ...

کلاس مادر کودک می‌برم، جمع مامانای بچه دار میریم دعواش میشه دیگه اعصاب خرد برمیگردم 

با روانپزشک ویزیت شدم،دارو داد ولی هم تو. عوارضش نوشته بود حداقل ۶ ماه نیاز جنسی خاموش میشه کاملا، هم همسرم مخالفت کرد، هم اینکه بچه من کم خوابه اینا رو بخورم نمی‌تونم بخوابم که، چون خواب آور هم هستن 

دیشب ساعت 9:30 با شربت خواب دکتر داده خوابوندم،ساعت 1،5،8 بیدار شدهاصلا چندتا دوره آموزش خواب دیدم ه ...

پسر من ده سالشه پیش ما جی خوابه ..نمیتونه جدا بشه .ما هم میگیم ولش کن له موقعش جدا میشه ..دخترم هم تو همین سن بالا جدا شد ازمون ...منم دخترم خیلی بدخواب و اذیت کن بود ...از ۳ سالگیش به بعد ما یه نفس راحت کشیدیم.ولی الان که به گذشته فکر می کنم میبینم خودم رو الکی اذیت کردم و به اون طفلک هم فشار آوردم ...هی لصرار داشتم همه چیش سریع روی روال بیفته .مثل شما دست تنها هم بودم و افسرده و عصبی ...

خونه مادر و مادرشوهر اگه اذیت میشی کمتر برو ...همسرت هم اگه اصرار کرد بگو خودت برو ، مادرت سنی ازش گ ...

کم میرم یعنی تو جنگ اونجا موندیم که بچه دورش تنها نباشه بگه بریم بیرون، ولی شب تولد دخترم و دو سه شب قبلش دیگه با زبون بی زبونی گفتن بربد دیگه ما نمی‌تونیم مهمون داری کنیم

اینا رو به همسرم در قالب های مختلف میگم ولی باز هرررر بار فقط میگه بریم خونه مامانم، بریم خونه مامانت

شده هر شب بگه بریم 

تازه فاصله خونه هامون یک ساعته و تا برسیم بچه منو کچل می‌کنه تو ماشین 

کلا بچه آرومی نیست و یه پارک رفتن و. اومدن یا کلاس و خانه بازی،حتی یه تعویض انگار کشتی کج می‌گیریم باهاش 

پسر من ده سالشه پیش ما جی خوابه ..نمیتونه جدا بشه .ما هم میگیم ولش کن له موقعش جدا میشه ..دخترم هم ت ...

الهی بگردم خوبه درکم کردی 

آخه مساله اینه من کنارم وول بخوره خوابم نمی‌بره 

الان میگه بیام رو تخت تون بخوابم،هر شب میگه ها و وسط خواب میاد ولی از تخت میوفته پایین خب

چند شب به همسرم گفتم. شما بخوابید دوتایی من رو زمین می‌خوابم یا مبل ولی کمرم خیلی درد گرفت 

الان مثلا شبا دیگه خیلی بی اعصاب میشم شده نصفه شب داد میزنم اینو ببرش بیرون از تخت دوتا تونم برید با هم بخوابید هرجا می‌خوابید 😭