2777
2789
عنوان

کمکم کنید با دست خودم زندگیمو خراب نکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 17 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردی بهتر شدی؟

من متاسفانه سر دخترم همینقدر عصبی و بی صبر بودم.همسرم ولی صبورتر از من بود...الکی خلق خودم و بچه رو تنگ می کردم اونم بدتر می شد...شروع کردم به دارو خوردن .دیگه یه خورده خودم صبورتر شدم اونم کم کم بهتر شد...باور کن بچه ها دقیقا آیینه ما هستن..هرچقدر عصبی باشیم اونا هم مثل خودمون میشن...سر دارو خوردن اصلا تعصب نداشته باش ، فلوکستین  و کلردیازپوکساید نه خواب آورن و نه اعتیاد آور...خیلی داروهای ملایم و بی خطری هستن..آرومت می کنن اصلا...شما تخت دخترت رو بیار بچسبون به تخت خودتون و اونو تو تخت خودش بخوابون ...شبام یه بالش دراز داشته باش وقتی خوابش برد بذار لبه تختتون که غلت نخورده بیاد سمت شما ...تا حال شما خوب نشه بچت هم خوب نمیشه ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز