2777
2789
عنوان

داستان زندگیم بر اساس واقعیت بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینکه عاشق یه پسری شدم که قصدش بازی دادن من بود من چون محبتی از پدرم ندیده بودم با اولین دوست دارمی که شنیدم خام شدم یه مدت گذشت و متوجه شدم خیانت میکنه و قصدش بازی دادن منه من باهاش کات کردم تا اینکه برادر بزرگم پیامامونو دید و رفت به پدرم گفت و من یکسال توی خونه زندانی بودم بدون گوشی و حتی اینکه با دوستام حرف بزنم شما فکر کن متوجه خیانت شدی و بعدش اینجور بشه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

یعنی چی ؟بیشتر توضیح بده

تقریبا حرفشون رو قبول دارم 

با مثال بخوام بگم ما تو فامیلمون ی نفر رو داریم که توخونه ی پدریش سختی زیاد کشیده بود یهو شریکشون باباشو دور زد و فکرکن از شمال شهر ک خونه ی خودشون بود رفتن اجاره نشینی جنوب شهر و وضع زندگی خیلی ساده و معمولی 

الان ی ازدواج خیلی خوب کرده ک روزای سختش جبران شده

ولی خیلی صبوری کرد زمانی ک از صد به صفر رسیدن سختی زیاد داشتن هی بدهی و قرض و این موارد

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

گذشت و من دوباره آزادیمو به دست اوردم و دوستای دیگمو پیدا کردم که نگم چیشد بد ترین کاری که میشدو در حقم کردن من چون متوجه شدم دوستم پشت سرم حرف میزنه باهاش تموم کردم رابطمو(این دختر نون و نمک منو خورده بود چقد بهش پول قرض دادمو و نداد بهم با اینکه خودم نیاز داشتم پولو)اونم همه دوستامونو بر علیه من پر کرد و من رسما دیگه دوستی تو شهرمون نداشتم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

اینقد حالم بد بود دست به خود زنی زدم و تمام بدنم شده بود جای خودزنی اگه بهم یاد بدین چجوری عکس بزارم عکس خودزنیامم میزارم