2777
2789
عنوان

آرزوم اینه برگردم به 1هفته قبل که چشمم مگس پران نداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 125 پست
یعنی همیشه داری گلمچند وقته میبینی ؟چجور کنارآمدی گلمنه مشکلی نیست بروعمل کن راحت بشومن دکترکه رفتم ...

اره عزیزم

چند وقتشو نمی‌دونم اما همیشه  دارم و حدودا چهار پنج تا نخ کوچیکن

از اول باهاشون مشکلی نداشتم

عزیزم یعنی عمل هم کنم باز اینا میمونن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم چند وقتشو نمی‌دونم اما همیشه دارم و حدودا چهار پنج تا نخ کوچیکناز اول باهاشون مشکلی نداشت ...

تعجبم شماکه مشکل نداشتین نارحت نشدین

چرا ازدیدتون حذف نشده گلم

بازم خوشبحالت که مشکلی نداری گلم

یعنی یکسره هست باهات حتی توخونه

یاسرگرم میکنی خودتو؟

تعجبم شماکه مشکل نداشتین نارحت نشدینچرا ازدیدتون حذف نشده گلمبازم خوشبحالت که مشکلی نداری گلمیعنی یک ...

اره عزیزم چون چشمم بخاطر درس زیاد و مشغول بودن با گوشی و لپتاب ضعیف شد ب مرور با خودم گفتم که طبیعیه بخاطر اون برام مهم نبود الآنم که دارم توجه میکنم و چت میکنم میبینمشون اما الان ناراحت شدم که با عمل از بین نمیره یعنی تا آخر عمر با آدم میمونه؟

خداروشکر گلم خوب شدیچندوقت اینجوری بودی؟عینکی هستی؟لیزربراسوراخ شبیکه بود یارفع مگس پران

من دلیل مگس پرانیم سوراخی شبکیه بود عزیزم سه بار لیزر انجام دادم الان خوبم بله عینکیم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

چند وقته داری گلمیعنی اولشم نارحت نشدیمن گلم یکسره توخونه هم هست مگه مشغولبشم بازم میان رژه میرن اعص ...

تقریبا هفت سالی میشه

والا اصن نمی‌دونستم اسمش مگس پرانه دکترم نمیرفتم فقط میگفتم ینی چم شده هی چیزای سیاه جلو چشممه😁حتی موقعه خوابم اولاش بود جلو چشمم

نه عزیزم عینکی نیستم

چرا بودش دیگه کم کم عادت کردم الان فقط وقتی تو ماشین در معرض نور شدید قرار می‌گیرم باز میاد سراغم

اره عزیزم چون چشمم بخاطر درس زیاد و مشغول بودن با گوشی و لپتاب ضعیف شد ب مرور با خودم گفتم که طبیعیه ...

توروخدا خودتونارحت نکن توکه چندساله باهات

بود چون جوری میشه باززیادبشن اعصابت خوردمیشه

اصلأ بهش فکرنکن

مگ از دید حذف میشه ؟

خیلی هامیگن نادیده گرفتن دیگه

خداروشکر ندیدنشون 

حتی دکتراهم میگن راحت ترین راه اینه

نادیده بگیری شون ودنبالشون نکنی

تامغ،یادبگیره ازدیدحذف کنه انشالله

تقریبا هفت سالی میشهوالا اصن نمی‌دونستم اسمش مگس پرانه دکترم نمیرفتم فقط میگفتم ینی چم شده هی چیزای ...

آها پس خداروشکر خوبین امیدوارشدم گلم

دمت گرم که نارحتشون نشدی آره منم چند روز اول

توخوابم میدیدم باید میرفتم زیرپتو بعد الان که سعی

میکنم غصشون رونخورم یکم کمترآزارمیده

بعدتو آفتاب خیلی زیاد شما اول توآفتاب خیلی زیاد بود؟

بعد الان فقط توآفتاب جلو ماشین میشینین 

همون لحظه هست یابازچندروز باهاته؟

آها پس خداروشکر خوبین امیدوارشدم گلمدمت گرم که نارحتشون نشدی آره منم چند روز اولتوخوابم میدیدم باید ...

سلامت باشی ان شاءالله حال خودتم خوب خوب بشه

خب خدا رو شکر

اره تو افتاب زیاد

همون لحظه یعنی تا چند دقیقه هست بعدش درست میشم