2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون خونه بنامشون کرد👀

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 45 پست

یبار بش گفتم ی زمین داشتیم گفتم بزن ب اسمم گف نه ب اسم دخترم میزنم چون باید ب اسمش خونه زمین نباشه . بعد یمدت گفتم ماشین گف نه چ قرقی داره مال دوتامونه. من شرو کردم ب جم کردن طلا . رمینو فروختیم همه چی رو فروختیم ی خونه بخریم کم اوردیم منم طلاهامو رو کردم گفتم اینارو برای مبادا جم کرده بودم بذار روش خونه بخریم. از اون روز هی میگه خونه اگه پیداکردیم ب اسم تو میخرم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من من من....هیچی....زمین می‌خاست بخره ...رفتن املاکی..بعد زنگ زد فلانی میاد دنبالت بیا منظورش برادرشوهرم بود منم ازهمه جابیخبر رفتم گفتن امضاکن ..باورمیکنی اصن نخوندم امصازدم....چون قبلش یه فیدیلیتی خریده بود به نامم زده بود فک کردم دارم اونو امضامیزنم برای خریدار...چون زمین رو از اون آقا خرید ..بعدکه امضا زدم دیدم قولنامه رو به نام من گرفته بعدا هم سند رو بنامم زد.....الانم ماشین زیر پاشو....البته اینو بگم اگرم نمی‌زد اصلا مهم نبود ..هنوز بهش میگم اینا زحمت خودت بود چون من ازحقوقم توی خونه خرج نمیکنم اونم اصلا ازحقوقم من استفاده نمیکنه....ولی من داخل یه برگ وصیت نامه نوشتم که آکرمن مردم هیچ کس اعم از خانواده من یابچه هام هیچی حق از زمین و ماشین ندارن وهمشون متعلق به فلانی یعنی شوهرمه...انگشتم زدم به خودشم نگفتم ولی بین مدارکاش گذاشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا از زن هایی که دنبال مال و اموالن فرار میکنن

و برعکس وقتی ببینن که به اموالشون چشم نداری ازش میبخشن ...

مامان من به ۲۰ و خورده ای سال زندگی مشترک و ۳ تا بچه ی قد و نیم قد و زندگی سختی رو که داشتیم ، با کار کردن حتی بیرون از خونه و پا به پای بابام زندگی رو چرخوندن 

باز هم گاهی مجبور بود که از داشته هاش و طلا هاش بزنه تا ما  و زندگیش رو رشد بده

بابامم به لطف زحماتش خونمون رو شیش دنگه به نامش کرد و بعد از رونق گرفتن کار و کاسبیمون ، براش طلا های زیادی گرفت .

مامانم باز همرو فروخت تا ماشین بهتری بگیریم ...

بابام براش مغازه گرفت

و مامانم هر چی از اونجا در میاره رو با بابام نصف میکنه

و کلا جفتشون بر این معتقدن که هر چی داریم رو باید تقسیم کنیم و حریص نباشیم 

حتی بیشتر از اینکه فکر خودشون باشن ، به فکر هم دیگه هستن .‌‌..

میترسم که شوهر آیندم عین بابام مهربون نباشه

و منم زنی صبور عین مامانم نباشم :)

واقعا نمیتونم وقتی مبینم دوستامون ک مثل ما هستن یا اطرافیان خونه ب نام خانومشونه حس میکنم بدبخت ترین ...

اشتباهه فکرات 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مردا از زن هایی که دنبال مال و اموالن فرار میکننو برعکس وقتی ببینن که به اموالشون چشم نداری ازش میبخ ...

سخته...

ببینی تمام زنای دور و برت مثل توان تازه از تو کم تر صبورن ببینی دختر تو سن ۲۵ سالگی خونه با زحمت شوهرش شیش دنگ زدن ب نامش

اینی ک میگی آسون نیست

منم اعتقادم نصف نصفهولی تو ذهن من خیلی بزرک سده حس میکنم قراره از همه عقب تر و توسری خور تر باشم

اینکه خودت قراره پولش رو بدی ، منطقیِ که سه دونگ سه دونگ باشه

تو قراره زندگی خودتو رشد بدی و با همسرت خودتون و زندگیتون رو ارتقا بدین 

نه رقابت و مقایسه با بقیه 

اینکه خودت قراره پولش رو بدی ، منطقیِ که سه دونگ سه دونگ باشهتو قراره زندگی خودتو رشد بدی و با همسرت ...

همسرم منو با اونا مقایسه کرده و حقیقتا دیگ از ذهنک بیرون نمیره

من من من....هیچی....زمین می‌خاست بخره ...رفتن املاکی..بعد زنگ زد فلانی میاد دنبالت بیا منظورش برادرش ...

عزیزم انشالله صد ساله بشی ولی برگه ی دست نویس ووصیت نامه رو قانون قبول نمیکنه،من صلح عمری کردم به اسم همسرم حتی مهریه رو اگر از دنیا رفتم بچه هام وپدر ومادرم نتونن از همسرم چیزی بگیرن 

اصلا موندمبدون پول منم نمیتونه خونه بخرهمیریم تو چرخه معیوب پیشرفت نمیکنیم

عزیزم درسته خوبه داشتن خونه آرامش میده به آدم ولی حداقل سه دونگ بزنین ،شما هم می خوای ضرر نکنی طلا بخر یا زمین یا یک آپارتمان از این پیش خریدهای بکن تا شوهرت بفهمه دیگه مرد سالاری تموم شده ،می خواد نشون بده مرد هست با پول خودش تنهایی خونه بخره اگر تونست، اون موقع بگه مرد سالارم خونه به اسم زن نمیکنم

چیکار کنم؟

رو خودت کار کن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...