عزیزان حرفه ای؟ من اگه هرروز نیم ساعت ب م رانندگی تو یک ماه مسلط میشم؟ آخه ماشین گاهی ریپ میزنه یا دنده کشیم قوی نیس هنوز و این که وقتی میخوام از فرعی کارد اصلی شم که خیلی شلوغه یخورده استرس دارم و هول میشم
🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چقدر طول کشید حدود ۱۲ساله رانندگیمیکنماوایل خیلی استرس داشتم ولی یکبار خودم مجبور کردم که ب ...
مآشا...بهت
منم چند روزه خودمو مجاب کردم که روزی ۲۰ دیقه هم که شده برم و دور بزنم .ولی خب مشکل من اینه خودمو با شوهرم مقایسه میکنم و این که دوست دارم خیلی سریع مثل اون بشم و اصلا اشتباه نداشته باشم
🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
شوهر من راننده جاده هست میگه ما هم تو جدول افتادیم به دیوار زدیم از شکم مادرمون که راننده نبودیم من خودم بعد از یکسال تازه بلد شدم پارک دوبل بگیرم .اوایل که بلد نبودم شوهرم میگفت برو هر جا فضای باز پیدا کردی پارک کن بعد برگرد حتی اگر دور باشه
فیلم تو اینستا زیاد نگاه کن یه نکاتی میگن که مربی هم بهت نگفتن من روزهای اول پشت چراغ قرمز خاموش میشد یکبار 4بار خاموش شد که تونستم رد بشم ولی الان خدا رو شکر میرم