2777
2789
عنوان

یه خانم راننده خفن بیاد بیننم

108 بازدید | 17 پست

عزیزان حرفه ای؟ من اگه هرروز نیم ساعت ب م رانندگی تو یک ماه مسلط میشم؟ آخه ماشین گاهی ریپ میزنه یا دنده کشیم قوی نیس هنوز و این که وقتی میخوام از فرعی کارد اصلی شم که خیلی شلوغه یخورده استرس  دارم و هول میشم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اووو مگه المپیاد میخوای بری؟؟

کم کم راه میفتی یهویی نمیتونی قوی بشی

یه مهارته

اولش هم اینه که اعتماد بنفس داشته باشی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اووو مگه المپیاد میخوای بری؟؟کم کم راه میفتی یهویی نمیتونی قوی بشییه مهارتهاولش هم اینه که اعتماد بن ...

واقعا انقد برات راحته؟چند وقته حرفه ای شدی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو مگه المپیاد میخوای بری؟؟کم کم راه میفتی یهویی نمیتونی قوی بشییه مهارتهاولش هم اینه که اعتماد بن ...

ینی شمام اولش این چیزا برات میش میومد؟ ریپ زدن ماشین یا افتادن تو چاله چوله 

واقعا انقد برات راحته؟چند وقته حرفه ای شدی؟

نمیدونم چقدر طول کشید حدود ۱۲ساله رانندگی‌میکنم

اوایل خیلی استرس داشتم ولی یکبار خودم مجبور کردم که باید برم و مداومت کردم یعنی کرم رانندگی‌گرفتم هرروز میرفتم حتی در حد ۵دقیقه

از اون مسیرهایی که میترسی بیشتر برو

نمیدونم چقدر طول کشید حدود ۱۲ساله رانندگی‌میکنماوایل خیلی استرس داشتم ولی یکبار خودم مجبور کردم که ب ...

مآشا...بهت 

منم چند روزه خودمو مجاب کردم که روزی ۲۰ دیقه هم که شده برم و دور بزنم .ولی خب مشکل من اینه خودمو با شوهرم مقایسه میکنم و این که دوست دارم خیلی سریع مثل اون بشم و اصلا اشتباه نداشته باشم

مآشا...بهت منم چند روزه خودمو مجاب کردم که روزی ۲۰ دیقه هم که شده برم و دور بزنم .ولی خب مشکل من این ...

اصلا با شوهرت نرو

تنها برو توی ساعت خلوتی هم برو و حتما روز برو

وقتی کسی کنارت باشه بهت استرس بده بدتر میشی

اصلا با شوهرت نروتنها برو توی ساعت خلوتی هم برو و حتما روز برووقتی کسی کنارت باشه بهت استرس بده بدتر ...

ارع تنها میرم چند روزیه .ولی خب اشتباهم دارم .میگم ریپ زدن ماشین یکیش. و این که ورود به خیابان اصلی از کوچمون برام دلهره اوره بکم

شوهر من راننده جاده هست میگه ما هم تو جدول افتادیم به دیوار زدیم از شکم مادرمون که راننده نبودیم من خودم بعد از یکسال تازه بلد شدم پارک دوبل بگیرم .اوایل که بلد نبودم شوهرم میگفت برو هر جا فضای باز پیدا کردی پارک کن بعد برگرد حتی اگر دور باشه 

ارع تنها میرم چند روزیه .ولی خب اشتباهم دارم .میگم ریپ زدن ماشین یکیش. و این که ورود به خیابان اصلی ...

ریپ زدن برای اینه که بموقع دنده عوض نمیکنی

از کوچه هم همیشه ایست کامل کن بعد بیا بیرون 

یه نکته برای خاموش نکرد و ریپ نزدن همیشه یکمی کلاچ را نگه دار هیچوقت یهو ول نکن

شوهر من راننده جاده هست میگه ما هم تو جدول افتادیم به دیوار زدیم از شکم مادرمون که راننده نبودیم من ...

چه عالی .راست میگی برای مردا انگار اشکال نداره .ولی ما زنا اعتماد به نفسمون کمتره .من دوست دارم خیلی زود یاد بگیرررررم 

ریپ زدن برای اینه که بموقع دنده عوض نمیکنیاز کوچه هم همیشه ایست کامل کن بعد بیا بیرون یه نکته برای خ ...

ینی چی بموقع؟ینی زودتر عوض نمیکنم؟اته حسابی گاز میدم تا دور موتور بره بالا و بعد عوض میکنم اما بازم ریپ میرنه🥲

ینی چی بموقع؟ینی زودتر عوض نمیکنم؟اته حسابی گاز میدم تا دور موتور بره بالا و بعد عوض میکنم اما بازم ...

شاید باید کم کنی 

خیلی زیاد از حد هم گاز نده

فیلم تو اینستا زیاد نگاه کن یه نکاتی میگن که مربی هم بهت نگفتن من روزهای اول پشت چراغ قرمز خاموش میش ...

انیست که ندارم .ولی خب اره راست میگی حتما تاثیر داده 

آموزشگاه گه هیچی یاد نمیده