2777
2789
فقط نون و سیب زمینی زیاد بخور معدت گشاد میشه😂

نه فایده نداشت

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاشکی من اسکینی بودم والا

خب بیا معده هامونو عوض کنیم

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

اقدامات پزشکی، اگر توسط پزشک متبحر انجام بشه، نباید نگران بود.
در بوتاکس معده، مقداری بوتاکس به عضلات معده تزریق میشه و فلج نسبی ایجاد میکنه.. نتیجه اینکه خروج غذا از معده به تاخیر میفته و مدت بیشتری احساس سیری داری و کمتر غذا میخورید.

کاری هست بشه با معده کرد که باعث چاقی بشه؟

در موارد لاغری، باید بررسیهایی مانند تست عملکرد تیروئید و .. انجام داد.
ضمنا گاهی افسردگی و اضطراب هم میتوانند عامل باشند.
در نهایت، با ید بررسی دقیق میشه مشکل را حل کرد.

در موارد لاغری، باید بررسیهایی مانند تست عملکرد تیروئید و .. انجام داد.ضمنا گاهی افسردگی و اضطراب هم ...

ممنونم🙏🏻