2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 226092 بازدید | 2360 پست
شرایطت مث اسی؟

مادرم شرایطش عین اسی بود چندین صفحه قبل تعریف کردم برای اسی مادرمو به زور داده بودند به بابام اصلاً مادرم دوسش نداشت آخر سرم طلاق گرفت راحت شد

❄☃️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه حرفات درسته

ولی تو در صورتی میتونی تنهایی به خوشبختی بچه ت فکر کنی که زندگیتون دو نفره باشه

الان همسرت هم تو اون زندگیه

بچه همیشه بچه نمی‌مونه

بزرگ میشه همینقدر که به مادر نیاز داره به حمایت پدر هم نیاز داره...فردا مدرسه می‌ره دانشگاه می‌ره...پدر دوستاشو میبینه...رابطه پدر مادرا رو میبینه...

شما نمیتوانید پدرشون حذف کنید

اگه واقعا براتون غیر قابل تحمل همسرتون

بگید خونه جدا برای شما و پسرتون بگیره حتی اگه طلاق نمیده...همسر شما نیاز جنسی داره و شما زنش هستید...باز مرد زندگیه که نرفته هرز بپره رفته پیش مادرش درددل کرده...

والا خواهر برادر که نیستید...

اگه سنش زیاده یا رفتارش دلچسب نیست همون آدمیه که شما قبلش کردید یا اگه بازم زوری بود کاش بچه نمی‌آوردید،بچه عروسک شما نیست...

سعی کنید دلیل این کناره گیری تون رو بفهمید 

پسرتون بچه همسرتون هم هست...شما یه خانواده سه نفره هستید...سعی کنید روی نکات مثبت همسرتون زوم کنید...

خیلی از همونایی که میگن همسرتون آدم محترمیه حسرت همچین همسری رو دارن...

افوض امری الی الله...
مادرم شرایطش عین اسی بود چندین صفحه قبل تعریف کردم برای اسی مادرمو به زور داده بودند به بابام اصلاً ...

شما ن جای پدرت بودی نه جای مادرت.. داری از دیدگاه بچه خانواده نگاه میکنی ک خب حق داری حتما سخت گذشته.. ولی اسی هم بدون هیچ مشاوره و منطقی فقط میگه نمیخام نمیخام...فقط میدونم اون چیزی ک اسی از زندگی رویای بعد همسرش ساخته خیلی بعیده... اینکه شماهم میگین کسایی ک مخالف اسی ان تشنه محبتن.. غلطه.. تشنه محبت نیستن تجربه دارن میدونن زندگی بچه بازی نیست

💙♥💜
ایشون رابطه ی مداوم میخواد از توان من خارجه

اینکه رابطه مداوم برای شما سخته با اینکه میگی از اول نمیخاستم و فلان کلی فرقشه.. اگر تنها مشکل رابطه باشه مطمبن باش حل میشه ولی شما ذهنت کلا همسرتو نمیپذیره

💙♥💜

بچه ها همگی برا حل مشکل شوهر اسی صلوات بفرستید . طفلی خیلی مظلومه😭😭

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
بچه ها همگی برا حل مشکل شوهر اسی صلوات بفرستید . طفلی خیلی مظلومه😭😭

هر روز به زور با این رابطه داره میگه صبح داره میره سر کار میگه شب باهات رابطه دارم کجاش مظلومه اه اه چقدر شما زن ستیزید

اگه یه مرد بود الان طرف مرده رو می‌گرفت

❄☃️

هر روز به زور با این رابطه داره میگه صبح داره میره سر کار میگه شب باهات رابطه دارم کجاش مظلومه اه اه ...

راه حل داره . کافوری چیزی بریزه غذاش. ن اینکه همش بگه نمبخامت

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11