2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 188388 بازدید | 2360 پست
چرا اینجوری داری نصیحتش می‌کنی اگه واقعا مرد خوبی باشه حتما اسی به چیزی رو پنهون میکنه مگه میشه شوهر ...

عزیزم شماها نصیحت اشتباه میکنین؛ مگه میشه مردی وجدان داشته باشه و حداقلی از انسانیت رو داشته باشه ولی با کسی ازدواج کنه که میدونه نمیخوادش؟ بعدم زن طلاق بخواد و مرده طلاقش نده و به زور بهش بگه بچه بیار؟ این اگه بردگی نیس پس چیه؟ پیامبر گفت کنیزهارو مجبور به رابطه نکنید ، ایشون در حد یه کنیز هم ارزش نداره؟

رابطه داشتن بد نیس ولی برده داری اوج وقاحت یه مردو میرسونه. شما مطالب قبلی رو بخونی متوجه میشی 

هر روز گاهی روزی دوباررابطه هم نخواد همش میچسبه بهم حرفای چرت و پرت میزنه لمسم میکنه

خیلی سخته منم نمیخوام همش زیرش در میرم تازه من هفته ای یکباره الان یکماهه زیرش دارم در میرم افسردگی گرفتم واسه اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خانماییم که خودکشی نمی‌کنن زندگیشونو با مردی که دوست ندارن ادامه میدن همون مردنه ولی فیزیکی نمرد ...

بله درسته من الان مثل مرده ها فقط میگم روزا بگذره عمرم تموم بشه نه شوق زندگی نه امید به زندگی دارم

چه ربطی به تایمش داره وقتی یه خانم از یه مرد بدش بیاد بهش دستم بزنه حالش بد میشه چندشش میشه

نمیدونم چی بگم 

من درک نکردم 

ولی میگه بدنم نمیکشه منم گفتم ی ربع تهش دیگه

عزیزم فعلا که آدمایی با افکار شما شیرش کردن چند سال بهش تجاوز جنسی بشه که اینقد حس نفرت جنسی و عاطفی ...

خوب سن بالا ازدواج نمیکرد حالا ک کرده نباید بچه می اورد حالا ک اورده مجبوره راه  بیاد اینو منی میگم ک خودمم سختمه را بطه ولی زووورککییی 

چون که شوهرش رو دوست نداره

اره حسش تو رابطه مثل تجاوز چون دوستش نداره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱