2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 194998 بازدید | 2360 پست
وای خداروشکربابات چی

از بابامم بدم نمیاد ولی خیلی بی مهری هاشو دیدم 

کلا خیلی باهم فرق میکنن

مامانم به خاطر اینکه ماها تو محیط متشنج زندگی نکنیم همیشه از خودش گذشته 

بابامم واقعا مرد بدی نیست ولی اینا آدم زندگی همدیگه نیستن 

عزیزم تو تاپیک زدی که نظر بقیه رو بدونی ولی عجیب مقاومت می‌کنی 

اگه فانتزی جنسی داره که آزارت میده و فکر منفی انداخته تو سرت حتما برو مشاور 

ببین تو وانمود می‌کنی ازش متنفری

داری به خودت میقبولونی که آدم بده یا داستان ایشونه

اگه که حرفات کاملا درسته و فکر می‌کنی هیچ راهی نیست واسه ادامه دادن. و ترمیم حسی که از بین رفته 

پی وی درخواست بده شاید بشه درستش کرد 

بخاطر پسرت برگرد به روزای قشنگی که داشتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم نظرات و مبخوندم اصن دلم نمیخاس چیزی بگم.. ولی هرچی جلو تر رفت دیدم بدتر شد.. اولا اسی شما افسردگی داری و چون از اول این اقا رو دوس نداشتی انقد تلقین کردی رسیدی ب اینجا.. منو ببین.. 16 سالگی عقد کردیم نه بزورا نه.. ازدواج سنتی و خودمم قبول کردم.. سه سال عقد همش دعوابحث. شوهرم 9 سال بزرگتره.. هنوز بحث و داریم بعد این همه سال.. منم هم سن توام.. شوهرم خیلی خوبه ها زندگیم عالیه.. ولی محبت کردن بلد نیستم شوهرم.. نمیدونم تو خونشون مرد سالاری بوده و این همینجوری یخ بار اومده... من در حسرت یه جمله عاشقانه موندم... حالا شوهر شما انقد با محبته قدر نمیدونی... وقتی چیزی و داری برات مهم نیست وقتی از دستش بدی تازه میفهمی چ کاری کردی... بری اون بیرونم عزیزم هیچی.. گیر یه ادم نامرد بی پول بیغیرت میفتادی میفهمیدی زندگی از این لوس بازیا گذشته

💙♥💜
با دارو حل میشه؟

اگر خیلی شدید نباشه عزیز بدون دارو حل میشه با چند جلسه تراپی اگر هم دارو لازم باشه هیچ نگران نباش داروهای ضد افسردگی هورمون سروتونین تولید میکنن که هورمون شادیه وابستگی نمیاره 

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
پسرت گفتی ۴ ماه ونیم؟؟پس الان خودت خیلی نیاز به توجه ومحبت داری وطبیعی است که رفتارت اینجوری باشوهر ...

این خانوم خودش نزده میرقصه شما با این حرفا شک به دلش میندازی بدتر می کنه که

شوهرش حتما اینقدر تو تنگنا بوده که حرف دلشو به مادرش زده

نه چشم ب بیرون دارم نه شوهرم میخوام طلاقم نمیده فقط و فقط دلم میخواد پسرم خوشبخت باشه

✅✅ با این رویه ای که تو در پیش گرفتی، بچه‌ات نه تنها خوشبخت نمیشه، بلکه یا میشه یه آدم بی عاطفه و سنگدل و کینه ای و یا یه آدم حساس و بی اعتماد به نفس و ضعيف. 

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

نمیتونم بچه بزرگ کنم تنها چیزی ک دارم پوله

خب پس قدر زندگیتو بدون

باور کن شیطان همیشه گیر سه پیچ میده یه زندگی خوب رو از بین ببره

خودتو درمان کن

گاهی جوجه رو بسپار به مادرشوهرت برو پیاده روی و ورزش

خیلی بهتر میشی

این خانوم خودش نزده میرقصه شما با این حرفا شک به دلش میندازی بدتر می کنه کهشوهرش حتما اینقدر تو تنگن ...

من نظرات‌  رو نخونده بودم

الان دیدم   

نظرمو پاک کردم

راست میگید

برای شیردهی و خواب آلودگی میترسم

نه عزیز برای شیردهی ایمن هست برای خواب هم تنظیم کننده هست همینکه الان خواب خوبی نداری خیلی مسائل ایجاد میکنه کلافه هستی بی حوصله ای زودرنج میشی و... دارو اگر لازم بشه البته واستون میگم شاید لازم نباشه و بدون دارو درمان بشین انشالله اما پیگیری کن عزیز حتما چون شدیدتر نشه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@