2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 244629 بازدید | 2359 پست

۶ ساله ازدواج کردی  حالا که بچه دار شدی یادت افتاده بدت میاد ازش و ازش دوری میکنی خب قبل از تولد بچه جدا میشدی  خیالت راحت تر بود و حالا  بفکر اون طفل معصوم باش که نخواد تو یه خانواده  بی احساس بزرگ بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندش خودتی بیتربیت من اینو گفتم حواسشو جمع کنه به شما ربطی نداره دخالت میکنی

دعوا نکن عزیزم 

من میدونم زندگیم نرمال نیست 

همه رو از دور عصبی میکنه😔

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

نه همیشه غصه مامانمو خوردم به زور شوهرش دادن بچه هم نبوده سر کار میرفته ولی این کارو کردن

دوسش داری مامانت و ؟ یا حس ترحم

چی هستن

احساس غم زیاد در روز،نداشتن لذت ،کم خوابی یا پرخوابی،کم اشتهایی یا پر اشتهایی، زیاد شدن افکار منفی،احساس پوچی،کم شدن انرژی،کم شدن تمرکز و...

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

شک ندارم همین شمایی که انقدر میگی متنفری از همسرت اگه یک ماه بهت بی محلی کنه و کارای مشکوک دیر بیاد خونه همش سرش تو گوشی باشه نگران میشی حتی پیگیر میشی چرا اینجوری شده ولی نزار همسرت به اونجا برسه پشیمون میشی اینهمه کاربران بهت گفتن داری راه تو اشتباه میری امیدوارم متوجه بشی حداقل برای مشاوره

من فقط میخوام بدونم اگر بی دارو حل میشه برم درمان کنم بخاطر پسرم نمیتونم دارو بخورم

چند تا از این مواردی که گفتم رو دارین؟

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
احساس غم زیاد در روز،نداشتن لذت ،کم خوابی یا پرخوابی،کم اشتهایی یا پر اشتهایی، زیاد شدن افکار منفی،ا ...

کم خوابی شدید 

پر اشتهایی 

و همشون

شک ندارم همین شمایی که انقدر میگی متنفری از همسرت اگه یک ماه بهت بی محلی کنه و کارای مشکوک دیر بیاد ...

میخوام برم 

ولی خودم تنها 

@Admiin_moj

خانم میناجهانبخش 

کانال موج آرامش میناجهانبخش در تلگرام رایگان هست ،وقتی عضو شدین آموزش‌ها و ویس های رایگان رو استفاده کن و بعد به خودشون که ادمین پیج هستن پیام بده و در کانال پرسش وپاسخ و چله ها و ....عضو میشی عزیزم وجهانت انشاالله به لطف خداوند گلستان خواهد شد،نترس بیا بخون و ببین چقدر مشکلات بسیار شدیدتر از شما بودند و چطور در سایه ی آموزش دیدن و لطف الله یکتا و مراقبه های اصولی و چله های قرآنی و چله ی آب عالی‌تر شدند 🙏🙏🌹🌹

عزیزم افسردگی بعد از زایمان نگرفتی؟

شاید بعد از زایمان زود ازت درخواست ارتباط کرده و امادگیش رو نداشتی

ازش بخواه مدتی توی فضای خودتون باشین و کاری به کار همدیگه نداشته باشین، شاید اگر بهت زنگ نزنه بیشتر برات جذاب بشه 

عزیزم افسردگی بعد از زایمان نگرفتی؟شاید بعد از زایمان زود ازت درخواست ارتباط کرده و امادگیش رو نداشت ...

اره زود خواست