2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 293922 بازدید | 2359 پست
نباید ادم حرف خصوصی و ب مادرش بگه

خب تحت فشار بوده نیاز داشته به یکی بگه که به شما منتقل کنه ..به مادرشما روش نمی شده .مجبور شده به مادر خودش بگه .احتمالا هم سربسته گفته 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه محدود نمیکنه خودم دلم نمیخواد دیگه برم بیرون منی که تو هر جمعی صدای خنده هام از همه بلند تر بود ا ...

مامان منم بابامو نمیخواسته حتی یک هفته لب به غذا نزده میگفت میخواستم بمیرم ولی زن باباتون نشم نمیخواسته بابامو 

ولی ۳۶ سال باهاش زندگی کرد 

تیپ شخصیتی تون احتمالا متفاوته . از نظم ایشون خسته میشی احتمالا گاهی دلت یسری قانون شکنی هامیخواد . ولی بنظر من حالا که ایشون پیگیرته دوستت داره و هیچ خطایی نداره بگو من بعد زایمان افسرده شدم باید بریم مشاور

البته من عقیدم اینه دو نفراگر بتونن باهم خوب حرفاشونو بزنن حتی بهتره نسبت به مشاوره

ببین تو خودت باید درونتو کند و کاو کنی . ریشه ناراحتیتو پیدا کن . شاید قبل اونکه خودت بفهمی چه شوهری مناسبته شوهرت دادن . این خانما که نوشتن فلان و فلان نکشیدی که بفهمی ‌‌... چون اونا تجربه کردن رسیدن بهش ‌ شما سنت کم بوده الانم باید خودت بشینی فکر کنی ببینی ته دلت چی میگه بشین بنویس مثلا دلم میخواد رابطه بعد بچه دار شدن سه بار یاچهاربار در هفته باشه گاهی شبا مثلا بریم بیرون یا باهم فیلم ببینیم یا دوستامون رو دعوت کنیم یا بریم سفر یا بریم کافه . هرچی تو دلت هست بنویس ... شما الان حالت طبیعیه چون بعد زایمان اوضاع فرق کرده ولی همسرتم باید درکت کنه هرشب رابطه واسه خانومی که بچه نوزاد داره زیاده

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

تحمل همسرم حفظ فاصله ازش خوشبختی پسرم

ببین اسی تو برای خوشبختی بچت همه کاری میکنی مثل همه مادرا و مثل مادرشوهرت

۲۹ صفحه همه دارن میگن اشتباه میکنی نکن انگار فایده نداره ی مادر یک کلام که شاد نیست و همش گریه میکنه بنظرت میتونه مادر موفقی باشه 

برو دکتر بگو شیر میدی بهت داروی مناسب بده

به جان یدونه پسرم نه فیکه نه سرکاری

چقدر دلم گرفت تلیپیکت را خوندم.کاش هنسرم بود حیفه به خدا ایشون انقدر دوستت داره سعی کن زندگیتو بسازی من و همسرم همو خیلی دوست داشتیم باورت میشه ۱۲سال زندکی کردیم یک شب جدانخوابیدیم.ولی متاسفانه.....

ببین اسی تو برای خوشبختی بچت همه کاری میکنی مثل همه مادرا و مثل مادرشوهرت۲۹ صفحه همه دارن میگن اشتبا ...

میرم دکتر 

خودم تنها 

فقط ب دکتر میگم چجوری مادر خوبی باشم 

نه همسر خوبی 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

تیپ شخصیتی تون احتمالا متفاوته . از نظم ایشون خسته میشی احتمالا گاهی دلت یسری قانون شکنی هامیخواد . ...

مننون عزیزم 

اره خیلی متفاوت

متاسفانه۴سال میش فوت شدن.تروخدا قدر همسرتو بدون حاضرم همه چیزمو بدم فقط هنسرم باشه

عزیزم 

روحشون در ارامش 

هر کی یه درد داره تو زندگیش هیچ کس خوشحال نیست😔

مامان منم بابامو نمیخواسته حتی یک هفته لب به غذا نزده میگفت میخواستم بمیرم ولی زن باباتون نشم نمیخوا ...

شما خوشحالید؟ هیچ مشکلی ندارید با این قضیه؟