2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 152726 بازدید | 2018 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همسرته گناه داره بخاطر اینده بچه ت هم ک شده تلاش کن برای ساختن زندگیت

بچه اگر مامان باباش رابطه نداشته باشن چه تاثیری روش داره 

متنفرم از تک تک اخلاقاش 

رفته پیش مامانش شروع کرده اه و ناله

ب نکات خوبش فکرکن

مادرشوهرت مشخصه زن عاقلیه وگرنه همینو برات پیرهن عثمان میکرد از مادرش میشه فهمید خانواده بدی نیستن

ببین شوهرت چ خصوصیات خوبی داره ب اونا فکرکن

بچه هم گناه داره بچه اگه تو خانواده ای مادرپدر طلاق عاطفی گرفتن بزرگ بشه عقده ای و روانپریش میشه..

تو هم بخودت هم ب همسرت هم ب پسرت داری ظلم میکنی

فکرمیکنی شوهرای بقیه چ گلی بسرشون زدن؟ بیرون هیچ خبری نیست 

ولی ب همسرت هم بگو درست نیست مسائل شخصیمون رو میبری میگی، البته با دادو بیداد نگو با لطافت و ملایمت

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

عزیزم اینجا فقط نمک رو زخمت میپاشن میان میگن واااا خب زنشی باید بهش سرویس بدی 

وقتی از کسی خوشت نیاد تک تک کاراش برات عذابه حتی موقع همون رابطه فقط خدا خدا میکنی زودتر تموم بشه چون خواهر منم مثل شماست شوهرش انتخاب خودش نبود بابام براش تصمیم گرفت الان جاشو جدا کرده رابطش افتضاحه هرروز دعوا دارن ولی شوهرش میگه طلاقت نمیدم که نمیدم 

شما به بیرحمانه ترین شکل ممکن دوتا انتخاب داری ، یا هیچی نگی و مثل ربات تو اون زندگی فقط کار کنی و بچه داری کنی و سرویس بدی اونم به اجبار تا دعوا نشه ، یا اگه میتونی جدا بشی و دندون لقو بندازی بره 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫