2777
2789

واقعا بیخوده من خودم امسال قبول شدم تو بهترین دانشگاه سال اول ولی 14-15 سال بیاد بخونم کلا بار کار وحشتناک کشیک های سخت من نمیدونم این خانواده ها چی مگین 

ببین عمومی واقعا ارزش نداره اگه میخوای تخصص بگیری بخون 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نیست میتونی رشتتو عوض کنی زیست فناری و ژنتیک و بیوتکنولوژی و این چیزا تحقیقاتی نوین که جاتم هو ...

من خودم ژنتیک ام خیلییی رشته خوبیه به شرط اینکه وزارت بهداشت بخونی واقعاااا ارزش داره ژنتیک وزارت بهداشت

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

۱۴ ۱۵ چرا؟ ۷ سال عمومی ۴ سال تخصص میشه ۱۱ سال

۴ سال طرح هم کار محسوب میشه و اگر همه‌ش رو بذاری طرح تخصص بری حقوق خوبی داره

درکل مسیر سختیه خوب تحقیق کن تا خیلی دیر نشده انصراف بده اگر میخوای

من خودم ژنتیک ام خیلییی رشته خوبیه به شرط اینکه وزارت بهداشت بخونی واقعاااا ارزش داره ژنتیک وزارت به ...

بخدا این ماییم تو ایران دست کمش میگیریم بنظرم رتبه های تک رقمی و دو رقمی حالا بعد از اینکه علاقه اشونو در مظر بگیریم باید برن این رشته های نوین الان علم روز بدست همچین دانشمندایی میتونه رقم بخوره ژنتیک فوق العاده اس بیوسابرنتیک بیوتکنولوژی زیست فناوری منتها باید بخونیاااا حسابی بری تحقیق و مقاله نویسی من تعجب میکنم بخدا هنوز رتبه های تک رقمی دو رقمی اکثرا میرن پزشکی و دندان و دارو حالا بجز اون عده ایی که واقعا علاقه دارن به پزشکی