2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 182015 بازدید | 2360 پست
دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

چرا دوستش نداری؟

بشین یه لیست از ویژگی های خوبش بنویس. 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم نمیخواد درست بشه از تک تک اخلاقیاتش متنفرم

نمیشه از همه ش بدت بیاد 

خودت مشکلی نداری؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

به نظرم شوهرت خیلی هم خوبه ک اول با خودت حرف زده بعدم از مامانش خواسته نصیحتت کنه

مرد هولی عین شوهر من میبود میرفت صدتا دوست دختر و زن ساعتی پیدا میکرد در ظاهر هم نقش مرد عاشق پیشه رو بازی میکرد انگار نه ایگار چیزی شده

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

رابطه یکی از وظایف همسران در قبال همدیگه هست .

تامینش کنید در این مورد تا باعث مشکلات جدیدتری نشید .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

عزیزم ما از جزئیات مشکلات شما خبر نداریم

ولی در همین حدی که تعریف کردی شوهرت حق داره 

نمیشه که آدم خودشو با بچه سرگرم کنه 

زندگی زن و شوهر باید گرم باشه زندگی عادی جریان داشته باشه

اینطوری همون بچه هم تو محیط سالم تری با محبت بزرگ میشه 

اینکه تو از شوهرت فاصله بگیری و تنش بینتون پیش بیاد و رابطه تون صمیمی نباشه هم روح و روان خودتون هم بچه ت آسیب میبینه 

اون بیرون خبری نیس. اگ آدم خوبیه و دوست داره تو هم سعی کن تلاش کن تا دوسش داشته باشی و زندگیتو خراب ...

نه چشم ب بیرون دارم نه شوهرم میخوام 

طلاقم نمیده 

فقط و فقط دلم میخواد پسرم خوشبخت باشه