2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 178324 بازدید | 2360 پست
از خدامه برم ارزووووومه

عزیزم من میفهمم حستو 

زندگی با باید و نباید پیش نمیره ما آدمیم و هزاران احساسات پیچیده داریم شاید با یه دوست یا همسایه حتی باوجود تنفر بشه ارتباط داشت و بروز نداد ولی همسر فرق میکنه 

متاسفانه چاره ای جز تحمل نداری مگه اینکه وایسی بچت بزرگتر شه خودت اقدام به طلاق کنی چون مردا طلاق نمیدن زن خودش طلاق میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدامه برم ارزووووومه

الان آرزوته .

آدما همیشه طرز فکر الان شونو ندارن ...

من آدم ده سال پیش خودم نیستم .

ده دوازده سال پیش عاشق یه پسر ابرو برداشته ی بی پول معتاد شدم که بدون کرم پودر بیرون نمیرفت  به زور خودکشی باهاش ازدواج کردم ....الان از یادآوریش چندشم میشه .

شاید اگه شوهر الانم و ده سال پیش میدیدم ازش بدم میومد چون لباسای جلف نمیپوشه .ریش داره و یکم لهجه داره ...

ولی من عاشقشم .میدونم که ده سال پیش تو کله م مغز نبود

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

😭یکم بیشتر بگو

دیوونه بشین سر زندگیت بچه گناه داره چرا ظلم میکنی بهش.

واقعا یا میفهمی یا داری کاربرارو حرص میدی با حرفات

زنی که از مردی چندشش بشه کنارش نمیخابه بچه نمیاره.

به قول خودت قبلا رابطه داشتی ولی الان نه خب این رک بهش بگو چرا میپیچونیش که بره به مادرش گله کنه