2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 296736 بازدید | 2359 پست
محبتش روانیم میکنهحتی طرز ابراز علاقه شم دوست ندارم هیچکس متوجه درد من نمیشه

من میفهمم یه خواستگار داشتم ازش متنفر بودم وقتی محبت میکرد حالم بد میشد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این سایت اینطوریه یکی حامله میشه میگه بچمو نمی‌خوام ...اون یکی خانمه عاشق شوهرشه ولی برعکس شوهرش متنفره ازش ومیگه طلاق حالا شما برعکسی شوهرت دوست داره تو اونو نمی‌خوای ...خلاصه شما یه زندگی نرمال پیدا نمیکنی

ببین عزیزمان شما طلاق هم بگیری حالت خوب نمیشه ...چون بچه داری به خاطر بچه بار هم همدیگه رو می‌بینید ...به نظر من وخیلی از خانمهای اینجا شما به مشاوره و حتی درمان نیاز داری این راه رو امتحان کن وبه خاطر پسرت همه چیز رو خراب نکن ...احتمالا افسردگی داری ...سوره مزمل رو بخوون برای محبت بین زن و شوهر خوبه 

خب کارت زشته ببین چقد شوهرت تو فشار بوده ک رفته از رابطه ب مادرش گفته

همون دیگه منم ۶سال شوهرم سرد مزاج کامل یه مدت ۶ماه هم بود رابطه نمیکرد الان دو ماه یبار بحث رابطه نیست فقط،کلا دست خالی هم بهم نمیزنه که حدااقل ارتباط فیزیکی باش هربازم میگم طلاق قبول نمیکنه 

یبار دیگه خیلی عصبی بودم ب متدرش گفت والا من هم خونه دارم نه شوهر

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
همون دیگه منم ۶سال شوهرم سرد مزاج کامل یه مدت ۶ماه هم بود رابطه نمیکرد الان دو ماه یبار بحث رابطه نی ...

آخرش چی شد؟ شوهرمنم اینجوریه جز اینجا به کسی نگفتم شوهرمنم نه محبت میکنه نه رابطه داره نه هیچی اتاق خوابشم از وقتی دخترم دنیا اومده بود تا الان که ۵ سالشه جداکرده

همیشه فکر می کردم مردهایی که میگند زنمون ازم متنفره و دوسم نداره و سرده همه دروغ میگندیا حداقل کاری کردند که اون زن سرد و بی روح شده امابا خوندن تاپیکت فهمیدم واقعاهمچین زن هایی هم هستند 

استارتر تیپ و لباس پوشیدن شوهرت چجوریه که میگی شبیه پیرمردهاست ؟

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

آخرش چی شد؟ شوهرمنم اینجوریه جز اینجا به کسی نگفتم شوهرمنم نه محبت میکنه نه رابطه داره نه هیچی اتاق ...

منم از زایمانم تا الان 

دیگ ی سال و نیم فشار بهش اورد بهتره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
همیشه فکر می کردم مردهایی که میگند زنمون ازم متنفره و دوسم نداره و سرده همه دروغ میگندیا حداقل کاری ...

مامان من همینجوری بود قط من اسی رو درک کردم به عنوان بچه‌ای که تو این خانواده بود واقعاً عذاب آور بود

Azar dey

همیشه فکر می کردم مردهایی که میگند زنمون ازم متنفره و دوسم نداره و سرده همه دروغ میگندیا حداقل کاری ...

همش میخواد ادای جوون هارو دراره

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره