2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 182015 بازدید | 2360 پست
چرا بترسی؟؟؟

مجرد بودم خب این ادم و می‌شناختم 

تک تک رفتار هاشو با دوستام مسخره میکردم 

الان دهن باز میکنه زجر میکشم 

همش بهم میگه گل بانو 

خانم گل 

عزیز 

متنفرم از این لفظ های پیر مردونه جلو دوستام خجالت میکشم

عزیزم من تجربه خودمو بگممن به خواب شبم خیلی خیلی حساسم. اصلا حوصله شب بیداری بچه ندارم بداخلاق میشم، ...

عزیزم من شیردهی شب هم نداشته باشم باید تا چهار پنج صبح بیدار بمونم چون شوهرم بیداره. هرشب واقعا کشش رو ندارم دیگه قبلا بچه نبود میخوابیدم تو روز الان ماشالا پسرم نه صبح بیداره بازی میخواد من کشش رو ندارم دیگه 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم همسن توام ، اگ شوهرت قیافش خوبه اخلاق بد آنچنانی نداره پولم ک میگی  داره ، بهت علاقه ام ک داره توجه میکنه  برو مشاوره سعی کن محبت ب زندگیت بیاری ، میدونم انتخاب خودت نبوده ولی مثلا من خودم انتخاب کردم خیلی خوشبختم ؟ کاش ب حرف خونواده م گوش داده بودم

خب دوستش نداشتی چرا ازدواج کردی؟

واقعا درک نمیکنم خانومای این سایت و وقتی میگه از رابطه با شوهرش متنفره چیکار کنه؟

حتی با اینکه شوهرشه وقتی بدش میاد یعنی تجاوز روح اسیب میبینه 

اینجاست ک مثال آویزونی گریزونه رو در عمل میبینیم

البته همسر اسی آویزونه

همین شوهر اگه بهت محل نمیداد تو دنبالش بودی 

چرا ما آدما اینطوریم؟ خود من دنبال یه شوهری آویزونم ک هیچ آپشنی نداره اما مغزم چسبیده بهش 

ببخشید استارتر اگه دوس داری جواب بده اسم پسرت چیه؟

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

اللن که کاری نمی تونی کنی

فقط من اگر جای شما بودم تلاش میکردم برای درس و دانشگاه یا شغلی که بتونم مستقل بشم و بتونم روی پای خودم بایستم 

تا سن چهارده سالگی بچه ها برای طلاق باید صبر کرد که کمتر اسیب بخورن .چون اونا نباید قربانی اشتباه خانوادت باشن

توی این مدت اگر دیدی اوضاع بازهم خرابه و نتونستی کنار بیای قطعا برای طلاق اقدام کن و زندگیت جدا

کن .بچه هاتم سن قانونی برسن خیلی راحت میتونن تصمیم بگیرن بیان پیشت ....

تنها راهی به ذهنم میرسه همینه

الان اگه جدا بشی نه میتونی مستقل زندگی کنی نه بچه هات بگیری میری دوباره وارد اون خانواده سمی میشی که هروز دعا میکنی کاش برگردی به زندگی متاهلیت

و ممکنه باز دوباره بزور کاری کنن ازدواج کنی

یا خیلی محدودت میکنن

این وسط بچه های بی گناه حسابی ضربه میخورن

خودت نجات که پیدا نمی کنی هیچ بقیه رم بدبخت میکنی .

پس تنها راه صبوری و کار ‌کردن روی خودت و زندگیت

فقط به اینده فکر کن

چاره ایی نداری فکر کن هم خونست و داری باهاش زندگی می کنی 

اجبار

خیلی سخته منم خانواده ام دارن مجبورم میکنن به ازدواج اجباری اما زیر بار نمیرم واقعا حتی فکر اینکه دستشو بگیرم آزارم میده چه برسه به رابطه 

ایشالا خدا زندگیتو درست کنه من درک می‌کنم واقعا خیلی سخته

مجرد بودم خب این ادم و می‌شناختم تک تک رفتار هاشو با دوستام مسخره میکردم الان دهن باز میکنه زجر میکش ...

بانو لفظ احترام و محبته.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.