distinct مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 516 عنوان کسی که پشت نداره باید بمیره 455 بازدید | 42 پست پدرمادر من حیف اسم پدرمادرتواناییشو داشتن منو از این وضع دربیازن نکردن برام نابودم کردن، فرق گذاشتن بین بچه ها منو با خاک کوچه یکسان کردنبا این نفرین نمیکنم چون نفرینم میگیرهولی دیگه نمی تونم تحمل کنماز ته دل از خدا خواستم منو ببره دیروز | 13:57 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21131 دور از جونت ،ان شالله خدا واست بسازه پشتت به خدا گرم باشه هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
طنین۱۳۷۰ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 57 کاش من نفرینم میگرفت تا نفرین به اونایی که از خدا نترسبدن و اذیتم کردن کاش نفرینم گیرا بود.ولی خوب میکنی که به پدر مادرت نفرین نمیکنی یه جا نوشته بود یه روزی پدر و مادرمون هم یه جای دنیا مظلوم واقع شدن
abca عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 2975 بیشترین ظلمی که بهت کردن این بوده که بهت یاد ندادن روی پای خودت بایستی و دنبال پشت و مال پدر و... نباشی
distinct مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 516 دور از جونت ،ان شالله خدا واست بسازه پشتت به خدا گرم باشه بخدا خستم با گریه دارم مینویسماخه مگه من بچشون نیستم😭😭
20000sara عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 37 هیچکاری از دستم بر نمیاد دارم خفه میشم درکت میکنم میدونم چی میگی منم همینومشکل رودارم ونفرینشون میکنم وهیچ وقت نمیبخشمشون
20000sara عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 37 بخدا خستم با گریه دارم مینویسماخه مگه من بچشون نیستم😭😭 ایجوری خانواده ها هیچ وقت نبایدبچه دارشن چون بی لیاقتن
distinct مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 516 بیشترین ظلمی که بهت کردن این بوده که بهت یاد ندادن روی پای خودت بایستی و دنبال پشت و مال پدر و... نب ... اتفاقا از بچگی رو پای خودم بودمهمیشه غذا میذاشت دهن برادرم بهترین غذا لباس اسباب بازی دوچرخه همچی براش خریدن برامن نکردن دارم یبار تب کرده بودم 39درجه رسیده بود تبم نصفه شب بود دندنام بهم میخورد لرز شدید گفتم حالم خوب نیست گفتن بخابی خوب میشی گفتم دارم میمرم ببرم دکتر فرداییش مامانم به بابام میگغت دیشب لطف کردم بردمش دکترکوچیکترین چیزا رو ازمن دریغ کردن میخام برم سرکارو نمیزارن
distinct مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 516 کاش من نفرینم میگرفت تا نفرین به اونایی که از خدا نترسبدن و اذیتم کردن کاش نفرینم گیرا بود.ولی خوب م ... به خدا واگذار کردمشون
distinct مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 516 درکت میکنم میدونم چی میگی منم همینومشکل رودارم ونفرینشون میکنم وهیچ وقت نمیبخشمشون منم هیچوقت نمیبخشم اونارو هیچوقت برم از خونشون هرگز بر نمیگردم هرگز
distinct مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 516 پشت و پناه ما خداس من ولشون کردم نه میبینمشون نه کاری باهاشون دارم 😭🥲🤍منم واگذارکردم به خدا
20000sara عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 37 منم هیچوقت نمیبخشم اونارو هیچوقت برم از خونشون هرگز بر نمیگردم هرگز مثله من🤦♀️🤦♀️سرمنم خیلی بلاآوردن و میارن
distinct مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 516 مثله من🤦♀️🤦♀️سرمنم خیلی بلاآوردن و میارن انشالا خدا برات بهترینارو بچینه و این روزا رو فراموش کنیدوس دارم برم یه شهر دیگه اصلا نبینمشون شمارمو عوض کنم به مرز جنون رسیدم