2777
2789
عنوان

بچها روز بعد عروسی چ شکلیه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 14685 بازدید | 326 پست

روز بعد از عروسی تنها.بدون خواهرت که صبح پا می شدید تا شب بگو بخند و مسخره بازی.با مامانت میرفتی بازار واسه خرید ناهار و من سر کار میرفتن تو شهر خودم تا میرفتم و بر می گشتم تو راه فامیل و دوست و همسایه می دیدم و خوشحال میشدم دیگه هیچ کدومازینا نبود.چون بلافاصله رفتیم شهر دور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس خاصی نداشتم 

ولی اینکه خونه مادرشوهرم نموندیم و زود رفتیم خونه خودمون خیلی خوب بود 

ما خونمون آماده نبود و نشد بعد عروسی بریم خونه خودمون،رفتیم خونه مادرشوهر،قبلنا هم رسم بود عروس دوماد که میرفتن خونه مادرشوهر دو سه روزی میموندن

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اره گاهی وقتا یادم میفته بغض میکنم بیشتر دلم واسه اون خونمون که این کارارو کردیم تنگ میشه مجبور شدیم ...

ای خداا چ قشنگ😂😂

حالا ما حولمون یکی بود  هر وقت میرفتیم حموم من اول درمیومدم بعد حوله رو میپیچیدم رو سرم میبردم بیرون اتاق. شوهرم ک در میومد سگ لرزه میزد میگف اون حوله ی عنو بیااارر😬😂

دیگه ی حوله ی دیگه هم برا اون گرفتیم:/

منم همینو جواب دادم..اقایون هم گرفتار میشن.ب قول معروف میگن با دست خودت ی نفر اوردی تو خونت ک هرکارش ...

🤣خوبه همه اینارو میدونید بازم زن میگیرید و خواستگاری می‌رید

اگه زبونم لال دخترا میومد خواستگاری شما دیگه با شاهم فالوده نمیخوردید

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن