بعداز چندماه که از خیانتش گذشته الان دیگه حسی بهش ندارم در طول روز خیلی کم پیش میاد بهش فکر کنم درصورتیکه قبلا در لحظه لحظه ی تفکرم بود خدایااااا شکرت فقط لطفاً همین یه ذره فکر رو هم از بین ببری دیگه ممنون میشم واقعا
قربونت برم عزیزماصلا به منظور بد نگفتمااااااصلا اصلافقط اینو گفتم انرژی منفی سمت خودت نیاد چون وقتی ...
نه بابا ناراحت چرا اتفاقا یکی از چیزایی که خیلی خیلی خوشحالم میکنه اینه که ایرادمو بهم بگن که اصلاحش کنم واقعا ازت ممنونم شاید یخورده عجیب باشه ولی من شدیدا ادمایی که بهم اینجوری محبت میکنن رو براشون احترام قائلم ممنونم ازت حرفات خیلی خوب بود البته من بیشتر نگران این بودم که انرژی منفیش به شما برگرده اما شما انقدر لطف داشتین که فکر من بودین ممنون
متاسفم اینو میگمفقط تجربه شخصیمهتو خیابون خانمه چادری زیبا اما اکثرا شوهراشون در کنارشون هیزخیلی می ...
چون فکر می کنند همه مردها مثل خودشون هستن یه زنی می گیرند که محجبه باشه کسی نتونه بد نگاهش کنه!
یعنی یه خانومی رد شد برگشت از پشت سر نگاهش کرد انقدر بدم امد که یعنی چی پشت خانومه رو نگاه می کنی؟ تازه خانومت هم کنارت ایستاده! نمی دونم ولی انگار زنش اصلا متوجه نبود!
یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!