2777
2789
عنوان

بلاخره فراموش شدی هیز کثیف😏بیاین از حس ازادیتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت نگو بار منفی دارهبجاش بگو خداروشکر خوشحالم برات انشالا نصیب کسایی که اذیت شدن و بهش نیاز دا ...

اره اره راست میگی 

ببخشید حواسم نبود اصلا

واقعا خوشحالم واست 🙂 امیدوارم ادم خوبی بیاد تو زندگیت 

اره اره راست میگی ببخشید حواسم نبود اصلاواقعا خوشحالم واست 🙂 امیدوارم ادم خوبی بیاد تو زندگیت

قربونت برم عزیزم

اصلا به منظور بد نگفتمااااا

اصلا اصلا

فقط اینو گفتم انرژی منفی سمت خودت نیاد چون وقتی میگی خوشبحالت یعنی دردهای گذشته یک اون آدم رو پذیرا میشی

برات از ته دلم از خدا می‌خوام که حالت خوب باشه و آرامش توی زندگیت بیاد و همیشگی بشه

قربونت برم عزیزماصلا به منظور بد نگفتمااااااصلا اصلافقط اینو گفتم انرژی منفی سمت خودت نیاد چون وقتی ...

نه بابا ناراحت چرا اتفاقا یکی از چیزایی که خیلی خیلی خوشحالم میکنه اینه که ایرادمو بهم بگن که اصلاحش کنم واقعا ازت ممنونم شاید یخورده عجیب باشه ولی من شدیدا ادمایی که بهم اینجوری محبت میکنن رو براشون احترام قائلم ممنونم ازت حرفات خیلی خوب بود البته من بیشتر نگران این بودم که انرژی منفیش به شما برگرده اما شما انقدر لطف داشتین که فکر من بودین ممنون

نه بابا ناراحت چرا اتفاقا یکی از چیزایی که خیلی خیلی خوشحالم میکنه اینه که ایرادمو بهم بگن که اصلاحش ...

خوشحالم عزیزم که انقد باشعور هستین اگر تمامی آدم ها اینطور بودن دنیا گلستون میشد😍😚❤️❤️❤️❤️

خوشحالم عزیزم که انقد باشعور هستین اگر تمامی آدم ها اینطور بودن دنیا گلستون میشد😍😚❤️❤️❤️❤️

شما لطف دارین اونطوری هم نیست 😅 

بهرحال خیلی ممنون بخاطر حرفاتون 🙏🌹

منم خوشحالم براتولی قرار بود محل تولد و تاریخ تولدمو بهت بگم و بهم بگی چی پیش میاد واسمبهت پیام دادم ...

عزیزم بخدا انقد پیاما زیاده جرعت نمیکنم باز کنم من شرمندم ببخشید

حتما سعی میکنم همه رو بگم

یه فامیل شوهر دارم زنش چادری و خوشگل و همه ی تموم بعد شوهرش هیز. من اصلا مات می مونم از کارهاش!

متاسفم اینو میگم

فقط تجربه شخصیمه

تو خیابون خانمه چادری زیبا 

اما اکثرا شوهراشون  در کنارشون هیز

خیلی میبینم 

متاسفم اینو میگمفقط تجربه شخصیمهتو خیابون خانمه چادری زیبا اما اکثرا شوهراشون در کنارشون هیزخیلی می ...

چون فکر می کنند همه مردها مثل خودشون هستن یه زنی می گیرند که محجبه باشه کسی نتونه بد نگاهش کنه!  

یعنی یه خانومی رد شد برگشت از پشت سر نگاهش کرد انقدر بدم امد که یعنی چی پشت خانومه رو نگاه می کنی؟  تازه خانومت هم کنارت ایستاده!  نمی دونم ولی انگار زنش اصلا متوجه نبود! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!