2821
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 25 پست
درسته شاید میخواستم بقیه هم تاییدم کنن برای نرفتن عذاب وجدان نگیرم

دیگه نرفتی و مهم نیست 

خیلی به جزئیات زندگی خودت بستگی داره 

من دوتا خواهر شوهر دارم و رفتارم با هر دو اصلا یکسان نیست، دور از جون مادر شوهر اولی اگر فوت کنه تمااااام مراسمات رو میرم، مادر شوهر دومی فوت کنه حتی زنگ نمیزنم تسلیت بگم 

نظری که اینجا میگیری بر اساس یک زندگی نرمال هست ولی وقتی مثلا استرس میگیری، وقتی کار داری، وقتی رابطه صمیمانه ای با خواهر شوهرت نداری اونموقع ماجرا فرق میکنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای فوت بله میرن 

مادر دامادشونه

شما هم که نرفتی کار خوبی نکردی

عروسی دعوتت نکردن تو هم عروسی دعوتشون نکن

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

بله منم بودم میرفتم

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

نرفتی دیگه معلومه اونجور رفت و امد زیاد و صمیمی ندارین عیب نداره منم زیاد اینجور مراسما نمیرم و امتظ ...

خوبه انتطار نداری خدایی، من توو یکسال دوتا از اعضا خانواده م فوت شدن جاری و یکی از خوهر شوهرام هیچ مراسمی رو نیومدن، حتی برای یکی شون اصلا زنگ نزدن تسلیت بگن 

بعد چند ماه یکی از اقوام جاری م فوت شد منم نرفتم، اووو اگر ببینی چیکار کرد، با هممممه قهر کرد، حتی با کسایی که رفته بودن مراسم. 

البته خدا رو شکر که نیومدن چون منم همون رو بهونه کردم و کلا رابطه م باهاشون خیلی کم شد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز