2777
2789
عنوان

گذاشتن آیودی

161 بازدید | 16 پست

خانما من میخوام بعد از زایمانم بزارم چندوقت بعدش میتونم بزارم ،شماها که گذاشتید مسی گذاشتید یا هورمونی ،عوارضش چی بود براتون ، یسریا میگن چاق شدیم از عوارض همین آیودی هست؟،امسال هر کس گذاشته چقدر هزینه کرده ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم...من مسی ۷ ساله گذاشتم عالییییی هستش ..ولی دکتر گفت دیگه بیشتر از ۵ سال نباشه حتی همو هورمونی ها که ۱۰ ساله هستن بیشتر از ۷ سال کاراییشون از دست میدن...اصلا هم درد نداشت گذاشتنش ،من بعد از سه ماه وقرصی بهم داد که هم برا جلوگیری بود هم ضخیم شدن رحم بعدش گذاشتم فقط پریودا اولیت درد زیاد داری البته به هرکی یجور می‌سازه...برو بزار خیالتون راحت کن البته رعایت هم میخواد صددرصدی باید دوروش جلوگیری داشته باشی و هر ۶ماه حتما چکش کن...

سلام عزیزم...من مسی ۷ ساله گذاشتم عالییییی هستش ..ولی دکتر گفت دیگه بیشتر از ۵ سال نباشه حتی همو هور ...

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی منم مسی میخوام بزارم 

هر ۶ ماه باید چک بشه که سالم مونده و جابجا نشده؟

اتفاقا منم باید بذارم دکتره بهم گفته چهار تومن میگیرم خودت برو بخر بذارم برات🤤برا من عوارض خاصی نداشت مسی ده سالش عالیه ولی شنیدم میگن ب بعضیا نمیوفته خونریزیش بیشتره موقع پریودی بعد از اینکه از نفاس پاک شدی برو بذار

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی منم مسی میخوام بزارم هر ۶ ماه باید چک بشه که سالم مونده و جابجا نشده؟

آره عزیزم ..ولی سه ماه اولو هرماه چکاپ داره بعد ۶ماه یکبار...واویل هم خیلی رعایت کن زیاد سنگین جابجا نکن فکر کن بارشیشه داری تا جابیفته

آره عزیزم ..ولی سه ماه اولو هرماه چکاپ داره بعد ۶ماه یکبار...واویل هم خیلی رعایت کن زیاد سنگین جابجا ...

باش حتما رعایت میکنم 

من  چند وقت بعد زایمان میتونم بزارم ؟

باش حتما رعایت میکنم من چند وقت بعد زایمان میتونم بزارم ؟

من دکتر گفت بعد از ۳ ماه میتونی بیای چون رحم بهتر جا خودشو گرفته و خب حتما برو دکتر برا تقویت رحمت بهت قرص بده تا بعدش بتونی بزاری ...متخصص برو