2777
2789
عنوان

بنظرتون قبولی کنکور راحت شده که همه امسال دکتر شدن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظرفیت پزشکی زیاد شده! سال 99 ب قبل رو با الان مقایسه نکنید! هر سال سوالات کنکور سخت تر میشه طرف با ...

اینایی میگم از اطرافیان قبول شدن باباهاشون دهه شصتین اصلا بعد جنگ بدنیا اومدن کدوم سهمیه آخه

اینایی میگم از اطرافیان قبول شدن باباهاشون دهه شصتین اصلا بعد جنگ بدنیا اومدن کدوم سهمیه آخه

نگفتم اطرافیان شما سهمیه دارن گفتم ی سریا!

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

نگفتم اطرافیان شما سهمیه دارن گفتم ی سریا!

درسته

درکل فکر میکنم نسبت به قبل بهتر شده یکی با یه تلاش منطقی و درست میتونه قبول بشه عین قبل نیست آدما قرار باشه سالها پشت کنکور بمونن حسرت به دل

ظرفیت تعهدیها زیاد شده، خوب خیلیا ترجیح میدن پزشکی تعهدی بخونن مثلا تا کارشناسی علوم پزشکی، همین باع ...

داروسازی و دندونم زیاد دیدم اینا تعهدی نیستن فکر کنم

درستهدرکل فکر میکنم نسبت به قبل بهتر شده یکی با یه تلاش منطقی و درست میتونه قبول بشه عین قبل نیست آد ...

کلا پزشکی امسال ظرفیت رفته بالا ولی برا 405 شنیدم اینجوری نیس البته اطمینان ندارم اینا هزار جور حرف میزنن و اینکه بیشتر تعهدی رفته بالا یا ازاد ک پول کلان میخواد. میشناسم اطرافم موندن پشت برا پزشکی چون بعضیا تعهدی نمیخوان یا استانایی ک دانشگاه تاپ داشته باشن میخوان ی سریام ازاد نمیتونن کلا پشت ک میمونن سطح سوالات نسبت ب گذشته سخت تر شده ولی ظرفیت بیشتر اونم برا امسال. سالای قبل مث 403 اینا نمیدونم ظرفیت چطور بود 

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم