2777
2789
عنوان

شما بگید تقصیر منه یا شوهرم

662 بازدید | 25 پست

امشب شوهرم بیکاریش بوده ولی اصلا بهم نگفته زنگم که نمیزنه کلا 

شب پیامش دادم خسته نباشید و اینا هیچی نگفته تا یجایی بالاخره فهمیدم اقا امروز خونه تشریف داشتن حالا به من میگن تو دنبال بهونه ای تا دعوا کنی

شما بودین بهتون برنمخورد؟؟

الان میخوام بشینم به حال خودم زار بزنم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بیخیال بابا شاید خواسته تنها باشه نمیشه که همش ور دل هم باشین ی کم آزاد بزارین همو

شوهرمن اگه به خودش باشه یه ماه هم منو نبینه مشکلی براش نداره😢

حق ميدم بهت عزيزم اما دلايل ايشون رو هم بشنو شايد دليل داشته كه نگفته

هیچی نبوده دلیلش خوابیده بعدشم فوتبال دیده نمیتونه یه زنگ بزنه ایا😐

بستگی به این داره رابطتون چجوریه و چقدر از هم توقع دارید

من اگه کوچکترین پنهانکاری از شوهرم ببینم ناراحت میشم خودشم این را میدونه و همه چی رو بهم میگیم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
شوهرمن اگه به خودش باشه یه ماه هم منو نبینه مشکلی براش نداره😢

بهترین کار اینه که تو هم بی تفاوت باشی نسبت بهش خودتو سرگرم کن بهش زیاد فکر نکن بذار اون بیاد سراغت من اینا رو برحسب تجربه میگم کلا زیاد اویزونش نباش بهش ی جور بفهمون که خودت سرت شلوغه و این چیزا

هیچی نبوده دلیلش خوابیده بعدشم فوتبال دیده نمیتونه یه زنگ بزنه ایا😐

شايد حالش خوب نبوده ازنظر روحي

مردا گاهي دوست دارن تنها باشن

شايدم ديده فوتبال داره tv

خواسته شما نفهمي كه بتونه ببينه😉😉

من توقع نداشتم بیاد شاید میخواسته استراحت کنه 

حداقل میتونست ظهر زنگ بزنه صحبت کنیم بعد بهم بگه من همه شرایطشو تحمل کردم با همه اخلاقاش بعضی وقتا دیگه کم میارم