2777
2789

شوهری که هیچ وقت  درمقابل توهین وحتی فش وبی احترامی مستقیم خانوادش به همسرش نه تنها منفعل بود بلکه موقع گلایه همسرش از اون پشت خانوادشو گرفت با وجود اینکه میدونست زنش بی گناه وخانوادش مقصرن  ولی باز خانوادش جوری مغزشو پرکردن که انگار واقعیتو نمیدید وبه حرف خانوادش گوش داد

چطور میشه درستش کرد ،اصلا میشه!

(خواهشن نگین طلاق بگیر وفلان نمیخام این حرفارو بگین )

شوهر منم همین بود و من چقدر حرص خوردم

الان برام مهم نیست‌ . میگم خدا ک میبینه کی داره اذیت میکنه. دیگه بحث نمیکنم. ارتباط هم کمتر کردم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

کلا حتی اگر بهتم بگع حق باتوعه باز اول اخر طرف مادر پدرشه خیلی درگیرش نشو ب نظر من سعی کن ارتباطتو با خانوادش کم کنی تا بی احترامیا از بین بره همشم سعی نکن ثابت کنی تو مقصر نبودی بی فایدست 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به خیلی چیزا داره ما همه چیزو نمیدونیم اما خب با جنگ و دعوا چیزی درست نمیشه باید سیاست داشته ب ...

با سیاست هم درست نمیشه 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

فقط باید بی خیالی طی کنی

نمیشه واقعا نمیشه، من خیلی تلاش کردم نتونستم 

زندایی همسرم میگه من 30 سال برای اثبات مظلومیت و بی گناهی خودم تو این خانواده جنگیدم و اخرش از استرس و ناراحتی سرطان گرفتم ولی همسرم هیچ وقت نفهمید و همیشه منفعل بود

حالا بعد 30 سال تازه داره روشن میشه خانواده ش با زندگیش چه کردند

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

کسایی که اوایل زندگی این مشکلو داشتین کم کم شوهراشون به اشتباهشون پی بردن وبیشتر هواتونو داشته باشن نمیگم منو به خانواده ترجیح بده ،برای هرکسی پدرو مادر وخانوادش عزیزن  فقط میگم با عدالت رفتارکنه 

باتجربه ها همچین رفتارایی از سوهراتون تغیر کردن

تاحدی میشهکار نشد نداره

حدش به درد خودشون میخوره

اتفاقا تو عشق شوهر به خانواده ش نشد داره

کسایی که اوایل زندگی این مشکلو داشتین کم کم شوهراشون به اشتباهشون پی بردن وبیشتر هواتونو داشته باشن ...

No

بستگی به خیلی چیزا داره ما همه چیزو نمیدونیم اما خب با جنگ و دعوا چیزی درست نمیشه باید سیاست داشته ب ...

من موافقم سیاست خیلی مهمه

یکی از سیاست ها اینه جلو همسر مستقیم از خانواده ش بدگویی نکنی... بذاری همش خانواده ش بدگویی کنن اینطوری همسر متوجه میشه مشکل از خانواده ش هست

و دلیل دیگه اینه اعتراض و بدگویی مداوم از خانواده همسرم باعث میشه زندگی زناشویی لطمه ببینه و این آرزوی خانواده شوهره و من سعی میکنم حداقل این کار رو نکنم که آرزوی بهم خوردن زندگیم رو به گور ببرن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

کلا حتی اگر بهتم بگع حق باتوعه باز اول اخر طرف مادر پدرشه خیلی درگیرش نشو ب نظر من سعی کن ارتباطتو ب ...

تقریبا قطع ارتباطم ونمیرم خانه پدر شوهرم  ولی مادرشوهرم همه رو دعوت کرد وبه منم زنگ زد گفت بیا منم گفتم کار دارم  نرفتم الان شوهرم میگه باید یه روز بیای بهشون سر بزنی ولللی به خدا میترسم دوباره دخالتاشون فتنه وآشوبشون شروع بشه چیکار کنم برم یانرم نمیدونم