2777
2789
رو نجاست نماز حرف دیگران

خب این میتونه یجور اخلاق باشه ولی اره اگه خیلی حساس باشی قطعا میتونه وسواس بشه برات 

میدونی من خودم یه خاصیتی دارم یعنی در درونم یه حسی ایجاد کردم که هر وقت حس کردم نسبت به چیزی خیلی حساسم خودم به همون سمت برعکسش حرکت کنم (البته اینو بگم اگاهانه این کارو انجام میدادم نه همینطوری بی فکر) این باعث میشد اون حس برام‌قابل تحمل و عادی تر بشه گاهی درسته که تو حست درسته و واقعی اما طرز نگرش افراطی بهش باعث میشه که زجر بکشی بجاش سعی کن که با ارامش و دلیل باهاش برخورد کنی و وقتی یکی اون موضوع حساس رو توش اشتباهی کرد تو اول بخخودت بگی خب الان من عصبانیم و علتش این حساسیت منه پس باید اروم باشم چون میدونم درست نیست بعد اروم کنی خودتو و با ارامش اون ایراد رو توضیح بدی و طرفتو قانع کنی گاهی هم اصلا وسواست اشتباهه از همون اول پس باید کلا مخالفش حرکت کنی این باعث میشه خوب شی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونجا هم ک باشم این افکار میاد بعدم شوهرم نمیتونم تنها بزارم گناه داره

میدونم اما وقتی سرت گرم باشه خیلی فشارش کمتره تا اینکه تنها باشی و این موضوع بشه تمام فکر و ذکرت

خب این میتونه یجور اخلاق باشه ولی اره اگه خیلی حساس باشی قطعا میتونه وسواس بشه برات میدونی من خودم ی ...

خب من الان وسواسم فکریع چ غلطی کنم چجوری برعکسش عمل کنم چجوری حس خوب بدم ب خودم در جایی ک از نگاه کردن ب اطرافم واهمه دارم وداعم همون فکر تو ذهنم تکرار میشه 

ب خدا دارم تلاش میکنم ولی باورت میشه افکار هستن خیلی خودمو قوی نگه داشتم روزا اول ک فقط گریه میکردم

ببین این افکار ریشه تو بچگی داره چیزی نیست که یکی دو روزه از بین بره این افکار زیاد هستن یکی دو تا نیستن که بخوای با یکی دوتا تلاش خوبش کنی این روند زمانبره اما جای خوبش اینه که تو وقتی خوب میشی از دیگران خیلی بهتر میشی تو اون موضوع حتی از ادمای سالم هم بیشتر چون تو تسلط پیدا کردی رو اون حس یا ضعف و در طول زمان میبینی زندگیت داره سالم و سالم تر میشه تو اگه دقت کنی و انجامشون بدی بمرور میبینی که توی مسیر درست قرار گرفتی پس اصلا نگران نباش باشه؟

خدا هم منو نمی‌بینه خیلی بهش رو زدم ک نجاتم بده چقدر نذر برداشتم

خدا مارو افریده ما موظفیم که خودمونو نجات بدیم خدا ابزار زندگی رو بما داده ما باید ازش استفاده کنیم از عقلمون از خانواده از همچی و من بهت قول میدم خودت همچی رو اوکی میکنی نگران نباش چون خدا ابزارشو در اختیارت گذاشته و توام ارادشو داری پس همچی اوکی میشه