2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته خاصی نمیخونم اما روانشناسی خیلی میخونم در حد بالاتر از دانشگاه گاهی

آها من می‌خوام بدون دارو این حسا بره باید چیکار کنم ذهنمم همش حرف میزنع اصلا تمام حواسم حس میکنم ب چشمامه انگار ک گیر افتادم ت باتلاق 

بنظر خودت در کل زندگیت از بچگی تا چند‌ماه پیش چه مشکلات روحی داشتی که ازش اگاهی؟ میتونه حتی یه عقده ...

من مشکلات زیاد داشتم حس تنهایی هم زیاد تا وقتی ک ازدواج کردم بعدش خدا ی همسر خوب خداروشکر نصیبم کرد ک‌هوامو داره ولی حسرت اینا داشتم ت بچگیم 

نمیان

اها پس شرایطت جوریه که بیشتر وقتتو تنهایی و کسیم‌پیشت نمیاد 

میتونی یمدت خونه خانوادت باشی؟ جوری که مجبور نباشی تنها بمونی و اینکه باهاشون خوب باشی این مهمه

اها پس شرایطت جوریه که بیشتر وقتتو تنهایی و کسیم‌پیشت نمیاد میتونی یمدت خونه خانوادت باشی؟ جوری که م ...

خب اونجا هم ک باشم این افکار میاد بعدم شوهرم نمیتونم تنها بزارم گناه داره 

آها من می‌خوام بدون دارو این حسا بره باید چیکار کنم ذهنمم همش حرف میزنع اصلا تمام حواسم حس میکنم ب چ ...

خب باید حواستو بدی به حسای دیگت لامسه چشایی بویایی و اینکه حرف بزنی ببین این خیلی مهمه

خب باید حواستو بدی به حسای دیگت لامسه چشایی بویایی و اینکه حرف بزنی ببین این خیلی مهمه

ب خدا دارم تلاش میکنم ولی باورت میشه افکار هستن خیلی خودمو قوی نگه داشتم روزا اول ک فقط گریه میکردم  

ی حس غریب بهم دست میده ی حس سردرگمی دلم میخواد از خودم فرار کنم  ک این حال رو نداشته باشم 

من مشکلات زیاد داشتم حس تنهایی هم زیاد تا وقتی ک ازدواج کردم بعدش خدا ی همسر خوب خداروشکر نصیبم کرد ...

خیلی ممنون که گفتی اینا خیلی کمک کنندست 

ببین من بخوام میتونم بهت بگم مشکلات از کجاست ولی ذهنت الان پذیرای تحلیل و فلسفه بافتن نیست پس بهتره تمرکزت روی این باشه که چیکار باید بکنی نه اینکه مشکل از کجاست 

فقط اینو بدون تو تنها نیستی همه ماها مثل همیم و درک میکنم چه حسی داری اینو واقعا میگم‌