2777
2789
عنوان

تو را قسم به آمن هوتب بس کنید

389 بازدید | 23 پست

چرا تاپیک خانومای مذهبی تعطیل شد(تعداد تاپیک100)  

تازه همشم تعطیل میشه   

گودبای ممه + عکس (تعداد تاپیک10) حالمونو بهم زدین دیگه اه  

اگه یه بار دیگه در این مورد تاپیک زدین واگذارتون میکنم به شیطونکی          

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفرین آمون بر تو باد 😐    

بر آنها باد به من چه  

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
تاپیک های چالشو جا انداختی😂

وای آره باز اونو قابل تحمله

😂😂😂😂😂😂

چطوری این لینک گذاشتین توامضا

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

حالا که قسم دادی باشه اما آمن هوتب چندم ؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
حالا که قسم دادی باشه اما آمن هوتب چندم ؟

به نیت 100 تاپیک آمن هوتب صدم  

چطوری این لینک گذاشتین توامضا

سلام خانمی

لینک تاپیک یا پستی که میخواین بذارین امضاتون کپی کنید

بعد برین تنظیمات و امضای من یه علامت زنجیر کوچیکه اونو بزنید

بعد قسمت اول لینکو بذارید قسمت دوم متنی که میخواین بنویسید

بعدشم insert و درنهایت ثبت امضا

به نیت 100 تاپیک آمن هوتب صدم    

اوه اوه اون که قسمش میگیره آدمو . دیگه اصلا نمیزنم   

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
منم گلم اونجاست ولي تبليغ نميكنم ، جِز زنيه اينجوري😒😒😁