2777
2789
عنوان

شوهرم گیر داده ناخنت ریمو کن

430 بازدید | 20 پست

دیونم کرده میگه اگه یه بار دیگه بری ترمیم ال میکنم بل میکنم 

کلا دوست داره هر چیزی که من دوست دارم رو از بین ببره خسته شدم از دستش 

شما جای من بودید به حرف شوهرتون ریمو میکزدید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه.چون ریمو کنی انگار پارو دل خودت گذاشتی انگار به خواسته اون بله گفتی.و بعد همینا باعث میشه بگه فلان کارو نکن فلان کارو بکن

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

نه.چون ریمو کنی انگار پارو دل خودت گذاشتی انگار به خواسته اون بله گفتی.و بعد همینا باعث میشه بگه فلا ...

همیشه هم اینطور نیست 

گاهی هم وقتی میبنه که حرفش و خواسته اش برات مهم بوده بیشتر خواطر خواهت میشه .

بهر حال باید امتحان بشه چند بار بگی باشه و عکس العمل رو ببینی .

یهویی حکم صادر نکنیم واسش 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

چون حوصله دلخوری ندارم اره اینکار و میکردم 

پارسال موهام و لایت کردم سه روز بعد شوهرم گفت برو مشکی کن دوست ندارم منم رفتم عوض کردم 

البته اینم بگم درخواست های ما دوطرفه اس اینجوری نیست یکی به اون یکی زور بگه

بنظر میاد مشکل فقط ناخن نیست، برو مشکل اصلی رو پیدا کن و حل کن

آره مشکل اصلی اینه که میگرده ببینه من از چی خوشم میاد همون رو بگیره ،اصلا نباید جلوش بروز داد که از چی خوشت میاد

آره مشکل اصلی اینه که میگرده ببینه من از چی خوشم میاد همون رو بگیره ،اصلا نباید جلوش بروز داد که از ...

ن عزیزم علت لجبازیشو پیدا کن

چی شد ک شروع کرد ب لجبازی

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱

بستگی داره 

اگر به خاطر سلامتی خودم باشه صد در صد میکنم .‌مثلا من حساسیت دادم به کاشتم همسرم گفت موادش بد بوده شاید ریموو کن

اما اگه واسه لجبازی و دیکتاتوری باشه نه نمیکنم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩