2777
2789
عنوان

بچه ی همسایمون سیگار شارژی خریده بقیه رو هم داره تشویق میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرفتم مستقیما باخود پسره دعوا میکردم وبعد هم به پدرومادرش اطلاع میدادم میگفتم اگر براتون مهم نیست ...

پسره خیلی پرروعه و حاضر جواب 

دقیقا از همین میترسم 

پسرم میگه الان بهمون سیگار شارژی تعارف می‌کنه فردا پسر فردا سیگار معمولی بعدشم مواد مخدر

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
والا جدیدا مادرا بعضیاشون انقد حق به جانب شدن می‌ترسه ادم

ببین اگه به بچه های تو نداده بود یچیزی

بگو اومده به پسرم سیگار تعارف کرده

بگو اگه باز تو کوچه با سیگار ببینمش به صد و ده زنگ میزنم تا بترسه.

بالاخره موقع از مدرسه برگشتن یا مثلا میرن مغازه ای جایی میرن تو کوچه خب

قبول دارم ولی خودت حواست باشه ، بلافاصله که رسیدن بیارشون تو

وسیله هم سعی کن تا مدرسه ان خودت بری بگیری که بیرون نفرستی

پسر من ۵ سالشه یک روزم بیرون نرفته واسه بازی

همیشه سرشو گرم کردم و شبا پدرش گاهی میبرتش شهربازی و پارک و بقیه جاها

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

اونی ک خریده مشخصه اعتیاد پیدا کرده و این دستگاها قیمتش بالاس یه بچه ۱۴ساله توان تهیشو نداره حتما خا ...

آره گفته ۳۰۰ و خرده ای خریدم فکر کنم 

میگم امروز بهش 

ببین اگه به بچه های تو نداده بود یچیزیبگو اومده به پسرم سیگار تعارف کردهبگو اگه باز تو کوچه با سیگار ...

آره امروز میرم میگم حتما 

خدا رحم کنه وحشتناک شده جامعه 

پسره خیلی پرروعه و حاضر جواب دقیقا از همین میترسم پسرم میگه الان بهمون سیگار شارژی تعارف می‌کنه فردا ...

تهدیدش کن.بگو یک باردیگه  ببینم داری از این غلطا میکنی زنگ میزنم ۱۱۰ بیان جمعت کن.‌‌

پارسا پسرمامان😍
آره گفته ۳۰۰ و خرده ای خریدم فکر کنم میگم امروز بهش

آره بگید بهتره به مادره اون ۱۴ساله هم یه گلگی بکنید با لحن آروم،بگو شما اختیار بچتوداری منم اختیار بچه های خودمو،دلم نمیخواد بچه هام رو از راه بدر بکنه باهاش صحبت کنید

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗

خانوادش اگه درست بودن که تو این سن نمی‌گذاشتن همچین کار غلطی رو انجام بده .

من بودن مستقیم پسره رو مورد عنایت قرار میدادم تا به بچه هام نزدیک نشه بچه هام  هم باش برخوردی نداشته باشن .

تا از این مرحله حساس عبور کنن باید مراقبت زیاد باشه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

قبول دارم ولی خودت حواست باشه ، بلافاصله که رسیدن بیارشون تووسیله هم سعی کن تا مدرسه ان خودت بری بگی ...

منم بچه هام نمیرفتن 

مادر شوهرم هی گیر داد که بذار برن خاک بازی فلان 

الان بزرگه عاقل شده میبینه دوستاش خوب نبودن نمیره دیگه مثل قبل ولی کوچیکه فعلا باید خودم مراقبش باشم

همون مامانش داده دستش دیگه ، این سیگار شارژیا گرونن بچه خودش نمیتونه بخره 

ولی یه اشاره ای بکن و بعدش به بچه هات یاد بده که این چیزا سرطان ریه میاره ، دندوناتونم خراب میکنه و ادم های سالم ازش استفاده نمیکنن 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )