2777
2789
عنوان

تو تایپک قبلیم فهمیدم

397 بازدید | 48 پست

تایپکم گزارش و تعطیل شد ولی فهمیدم هیچکس نمیتونه دلیل بیاره و بیان کنه گل چرا خوبه!

همه فقط یا فحش دادن بهم یا گفتن نشون دوس دلشتن و احترامه

خب بنده خدا برا اینا میشه لباس خرید کفش خرید طلا خرید من به شیر کاکائو هم راضیم

هیچی فقط خواستم بگم گل ارزشی نداره حرف مفته🫠1

واینکه مردم وقتی دلیلی ندارن فحش میدن😏2

به دردش بخوری_ به درت نخور _بدردش بخوری_ بدرد نخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن چون جنس زن لطیفه گل بهترین هدیست

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

اتفاقا از نظر علمی گل فقط یه علف ساده نیست رایحه گل باعث ترشح دوپامین و سروتونین میشه رنگش استرس و فشار خون رو پایین میاره و حضورش حس آرامش و شادی ایجاد میکنه به همین دلیل توی بیمارستان و محیط کاری از گل استفاده میکنن پس شاید کاربرد فیزیکی نداشته باشه اما تاثیرش روی ذهن و بدن از خیلی چیزای به ظاهر کاربردی بیشتره

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

کسی که با یه گل یا به قول تو علفی که بو میده خوشحال میشه خیلی خوشبخت‌تر از اونیه که با طلا خوشحال میشه اونم با کلی غرغرو چشم وهمچشمی وحسودی وهزار جور اعصاب خوردی  

اگه آدم بخواد اینجوری تو زندگی به هرچیزی نگاه کنه که خیلی چیزا اضافیه مثلا رستورانم بری کلی خرج کنی فرداش باید بری گلاب به روت!! چه حرفیه باید از زندگی لذت برد گل گرفتن هم یه لذت قشنگه مخصوصا وقتی از طرف عشقت باشه لذتش چند برابره شوهر خودم به بهونه های مختلف برام گل میگیره،چیزای دیگه هم میگیره هرچیزی جای خودش 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸