2777
2789

فک کنم تو محرومیت خودشونو مجبور به یادگیری میکنن

مثلا همین جا خوندم دختره میگفت ی پسر ۱۶_۱۷ ساله ی افغانستانی ۴ تا زبان آلمانی انگلیسی عربی فارسی مسلط بوده

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

بعضیا ذاتا استعداد چیزیو دارند عموی من تحصیل کرده زمان شاه هست هفت زبان زنده دنیا مسلطه حتی چینی 

خود منم ۴ زبان مسلطم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه امکان نداره اصلا راحت میفهمید طرف چی میگه

چیز عجیبی نیست 

احتمالا تو منطقه یک توریستی بزرگ شده بعد با توریست ها از بچگی ارتباط داشتن 

مثل زبان مادری یاد گرفته بقیه ی زبان ها رو هم 

الان خیلی ها بچه هاشونو از نوزادی تو این موقعیت قرار میدن براشون فیلم می‌ذارن بچه زبان های دیگه رو دقیقا مثل زبان فارسی یا مادری یاد میگیره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

وقتی معاشرت و مکالمه با سخنوران اون زبان وجود داشته باشه زبان رو راحتتر یاد میگیرن. مثلا بعضی از افراد مسن خوزستانی انگلیسی رو بهتر از جوونا بلدن. به خاطر اینکه قبل انقلاب  انگلیسیا و آمریکاییا اونجا زیاد بودن.

نمیشه امکان نداره اصلا راحت میفهمید طرف چی میگه

شاید در حد خودش و دستفروشی اینا بلده در حد این چنده اون چنده 

ما عراق بودیم بعد راحت فارسی حرف میزدیم با فروشنده ها

ی جنسی بود قیمتش گرون بود یادمه بابام گفت اینقد ؟ پسره چواب داد پ چع یعنی پس چی 😂 انقد خنده دار بود

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

همه که اونجا بی امکانات نیستن مردمشون خیلی ناراحت میشن همیشه برای محرومیت اونا رو مثال میزنن اتفاقا ...

اونجا رو مثال میزنن چون با اون پتانسیلی که اونجا داره میتونه بهترین مکان باشه ولی امکاناتش در حد خیلی اولیه مونده

وقتی معاشرت و مکالمه با سخنوران اون زبان وجود داشته باشه زبان رو راحتتر یاد میگیرن. مثلا بعضی از افر ...

اره دقیقا

حتی زبان های خیلی خیلی سخت مثل چینی هم باز میشه همینجوری یاد گرفت

🌝 ما خودمون فارسی رو همینطوری یاد گرفتیم دیگه

🌷🌷👏

اونجا رو مثال میزنن چون با اون پتانسیلی که اونجا داره میتونه بهترین مکان باشه ولی امکاناتش در حد خیل ...

خودشون دوست ندارن همش بهشون بگن محروم و مثال بزنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

فکر نکنم احتمالا انگلیسی رو بلده و شاید زبانهای دیگه جمله های کاربردیشون رو بلده ولی نمیتونه مسلط باشه. پدر من قدیم در بندرعباس کار میکرد می گفت چند تا از کارگر ها و کارشناس ها انگلیسی زبان بودند و پدرم هم یاد گرفته با اینکه حتی سواد ابتدایی داره. در محیط ادم قرار بگیره ناخوداگاه یاد میگیره

شاید در حد خودش و دستفروشی اینا بلده در حد این چنده اون چنده ما عراق بودیم بعد راحت فارسی حرف میزدیم ...

اره صدرصدهمینطوری تومحیط وبرخورد باتوریستا یادگرفته تسلط کامل ندارن 

ولی بازهمینشم خوبه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

عجیب  نیست   مثلا  ماهایی که  زبان مادریمون  فارسی  نیست 

تو خونه ام فارسی بااکثرمون حرف نزدن    از تی وی  و مدرسه یادگرفتیم دیگه ازبچگی

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

پدر من پنج کلاس بیشتر سواد نداره

قبلا قهوه خونه داشته

توریست زیاد می‌رفته اونجا

خیلی کلمات انگلیسی 

ترکی

و عربی رو بلده 

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞