2777
2789
عنوان

میخام ادامه تحصیل بدم

28 بازدید | 1 پست

من تا سال ۹۲ درس خوندم یعنی ابتداییو تموم کردم دیگه ادامه ندادم ب اجبار خونوادم یعنی سال ۹۳ نرفتم مدرسه..الان بعد ۱۱ سال خودمم متاهلم و یدونه بچه ی ۳ ساله دارم میخام ادامه تحصیل بدم ولی خودم تو ی شهر دیگم معمولا پروندمم از مدرسه ی قبلی گمشده اخه ۱۱ سال گذشته شنیدم کد ملیو بزنن پروندمو میاره اما رفتم مدارس بزرگسالان گفتن طرح جامع رو شرکت کنم هفتو هشتو نخونم امتحان نه رو بدم سال بعد برم ده اما شمارمو گرفت گفت خبرت میکنم الان استرس دارم میگم اگه خبری نشد چی یعنی امسالم ب سالای دیگه اضافه میشه💔

یادمه بابام ارزوش بود درس بخونم دکتر بشم بابام فوت کرد اما بقیه نذاشتن بخونم الان میخام ادامه بدم هرطور ک شده لطفا اگه چیزی میدونین راهنماییم کنین چیکار کنم ممنون میشم🤍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.