2777
2789
عنوان

بعضی ها یه جوری حرف میزنند

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 20 پست
۲ روز اینترنت قطع شده بود نصف ملت داشتن جون میدادن از جمله خودم بعد چجوری میخواین به دور از انسان ه ...

اینترنت که فقط برای اطلاع داشتن از همدیگه نیست

من بازی آنلاین میکنم . سرچ میکنم . فیلم و آهنگ دانلود میکنم . کلاس آنلاین و منابع درسیمو چک میکنم . دوربین های خونه و محل کارم همه آنلاین چک میشن . منابع خبری رو‌ چک میکنم 

...حالا این وسط با دو تا دوست و آشنا هم آدم صحبت میکنه 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اینترنت که فقط برای اطلاع داشتن از همدیگه نیستمن بازی آنلاین میکنم . سرچ میکنم . فیلم و آهنگ دانلود ...

بله بله درسته

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شما چرا انسان خوبی سراغ نداریدشاید موقعیت های زندگیتون ثابت بودهمن دردوران دانشجویی ام دوتا ...

من هنوز وارد دانشگاه نشدم 

انشالله هموونجور که شما میگید باشه و سال بعد انسان خوب هم ببینم🥰

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

شما فک کن یکی از اعضای نزدیکت تموم گند کاریاشو بندازه گردنت باعث اختلاف بین خودتو مادرت شده باشه با ...

اون. جوری که قطعااا باید حذف بشه

من منظورم این بود مثلا واس هر چی حذف نکنین 

ولی این دیگه ..

من هنوز وارد دانشگاه نشدم انشالله هموونجور که شما میگید باشه و سال بعد انسان خوب هم ببینم🥰

پس نگران نباش

آدمهای خوب  وارد مسیر زندگیت  میشن 

کافیه توجه کنی وپیداشون کنی 

پس نگران نباشآدمهای خوب وارد مسیر زندگیت میشن کافیه توجه کنی وپیداشون کنی

چشم 

ممنونم 🫠🥰