2777
2789

همون روز درد داشتم یکم از پریودی بیشتر بعدش سه تا لخته تقریبا بزرگ دفع کردم خونریزی هم داشتم..دیگه فردا هییییچ دردی نداشتم و خونریزیم خییلیی کم شد امروزم خییلییی کم..بنظرتون سقط شده؟توروخدا نپرسید چرا سقط و اینا ..تاپیکا قبلم گفتم فقط،سوال اصلیو ج بدین

حتما باید بری سونو تا بقایا نمونده باشه یه وقت.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تا ده روز هیچ کاری نکن 

2 صبحانه تخم مرغ محلی با یک قاشق روغن حیوانی بخور 

3 اصلا سردیجات نخور اصلاااا لب هم نزن 

4 خروس بکشین یه ذره اندازه کف دست گوشت بزارین زود پز تا بپزه با زعفرون و برنج زیره دار بخور روش هم یکم روغن حیوانی بزن

5 دل و کمرت ببند 

6 حموم نرو تا ده روز

7 مرتب دراز بکش 

8 گرمی جات بخور 

9 دمنوش آویشن و بابونه و زیره بخور 

10 کمرت چسب کمر بزن 

11 کاچی بخور

دستورش 

از اینترنت بگیر

یا 

ما ادویه 40 گیاه کاچی از عطاری میگیریم ک کرمانی ها اینو دارن شهرای دیگه نمیدونم 

ارد برنج تفت میدی این ادویه رو هم میریزی 

گاوزبون و بابونه دم کرده ابکش میکنی میریزی داخلش 

بعد روغن حیوانی و گردو میریزی با نبات 

میزاری تا به غلظت مناسب برسه و قل بخوره 

خوااااهش میکنم مراعات کن

اصلا تا ده روز هیچ کاری نکن 2 صبحانه تخم مرغ محلی با یک قاشق روغن حیوانی بخور 3 اصلا سردیجات نخور اص ...

عزیزم همش اوکیه. اما باید بهداشتو رعایت کنه. نمیشه که حموم نره. عفونت میگیره. بره زود در حد 5 دیقه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اصلا تا ده روز هیچ کاری نکن 2 صبحانه تخم مرغ محلی با یک قاشق روغن حیوانی بخور 3 اصلا سردیجات نخور اص ...

بخدا یک درصداینارو انجام نمیدم اصلا دوتا بچه کوچیک دارم بدون هیچ کمکی نمیذارن حتی چیزی بخورم درس حسابی..