2777
2789
عنوان

روز جمعه سقط داشتم بیاین ببینید این طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 37 پست
عزیزم به نظرم زیاد سختش کردی

اتفاقا از قدیم گفتن 7 تا بزا یکی سقط کن یعنی اندازه 7 تا زایمان عوارض میاره برای ادم

من بعد سقط همه اینا رو رعایت کردم خداروشکر عوارضش نگرفتم تونستم مجدد با اولین اقدام باردار شم

ولی دختر خالم اصلا رعایت نمیکرد الان چندین سال گذشته هنوز باردار نشده 

کلی هم درگیر عوارضش شده 

اسی انغوزه ازعطاری بگیر خیلی بدبوهس سخته خوردنش ولی یه ذره بزار وسط خرما قورت بده هرطورشده تا ده روز بخور صبح ناشتا بقایاهم داشته باشی دفع میشه خیلی خوبه من خودم خوردم

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا از قدیم گفتن 7 تا بزا یکی سقط کن یعنی اندازه 7 تا زایمان عوارض میاره برای ادممن بعد سقط همه ا ...

خودم هم سقط داشتم

خب پس باید بدونید چقدر بدن ادم تضعیف میشه

دیگه نه دراین حد من خودم روز بعدش رفتیم خیابون خرید خخخ

بیشتر روحیه تضعیف میشه که اونم اسی ۲تابچه کوچیک داره خداروشکر وخودش شرایطش نداشته

دیگه نه دراین حد من خودم روز بعدش رفتیم خیابون خرید خخخبیشتر روحیه تضعیف میشه که اونم اسی ۲تابچه کوچ ...

منم فرداش رفتم بازار..روحیم خوبه بخاطر بچه هام موندم سرپا..میگن رعایت نکنی احتمال بارداری مجدد میاد پایین منکه دیگه بچه نمیخوام اخه

منم فرداش رفتم بازار..روحیم خوبه بخاطر بچه هام موندم سرپا..میگن رعایت نکنی احتمال بارداری مجدد میاد ...

خداروشکرکه روحیت خوبه من چون میخواستم سختم شدازنظر روحی سقط زمانی ناباروری میاره که بچه نداشته باشی وگرنه چندان تاثیری هم نمیزاره

دیگه نه دراین حد من خودم روز بعدش رفتیم خیابون خرید خخخبیشتر روحیه تضعیف میشه که اونم اسی ۲تابچه کوچ ...

خب شما واقعا فکر خودت نبودی کارت هم خیلی اشتباه بوده 

مگه سقط کردن چیز کوچیکی هست ک بری خرید...

یا خرید کار واجبی ...

بله بچه داره ولی باید فکر خودشم باشه