2777
2789
عنوان

عفریته ای بنام جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 52 پست
بله دقیقا اینکه یاد بگیری به جای حذف اعضای خانواده یا دوستات باهاشون تعامل درست داشته باشی یه مهارت ...

جاری جزو خانواده نیست . صرفا یه آشنایی به واسطه ی ارتباط دو برادر هست . کلا فامیل همسر جزو خانواده ی طرف مقابل نیستن 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من وقتی خوشم نمیاد با یکی معاشرت کنم خیلی مشخص بهش بی محلی میکنم . خونش نمیرم .‌ پیامشو‌ جواب نمیدم یا یه کلمه ای سرد و سربالا جواب میدم . زنگ بزنه یا جواب نمیدم یا میپیچونم . اگه زورکی بیاد خونم هم محلش نمیذارم و جوابشو نمیدم . دعوتم کنه هم نمیرم اصلا 

پس الکی خودتو سبک نکن و نرو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری جزو خانواده نیست . صرفا یه آشنایی به واسطه ی ارتباط دو برادر هست . کلا فامیل همسر جزو خانواده ی ...

اتفاقا بر عکس وقتی دو تا جاری باهم خوب نباشن رابطه برادر ها کاملا خراب میشه و این خیلی بده برادری که رنج دوری از برادرش به قلبش بیاد اون رنج رو به تو بر میگردونه و ناخوداگاه انتقامشو می گیره تو وقتی با کسی ازدواج کنی خودش خانواده اش خانوادا تو میشن 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
منم گیر افتادم وسط اینا، و گرنه کی دوست داره بره همچین جایی

خب نرو 

مشکل جاریت نیست . مشکل همسرته 

همونجور که برادرهمسرت نمیتونه زنشو مجبور کنه بیان و آرامش زنش براش مهم تر از ارتباط با شماس ، همسرت هم باید راحتی شما رو در نظر بگیره

اتفاقا بر عکس وقتی دو تا جاری باهم خوب نباشن رابطه برادر ها کاملا خراب میشه و این خیلی بده برادری که ...

من جاری ندارم . برادرهمسرم هم قصد ازدواج نداره

هر کدوم از برادر دنبال زندگی و خانواده ی خودشون و برنامه های خودشونن 

بستگان همسر من خیلی خوبن . اما صرفا فامیل همسرم هستن . نه فامیل من هستن نه خانواده ام . ارتباط کاملا رسمی و مشخص و محترمانه با حفظ حریم شخصی و تمام

من جاری ندارم . برادرهمسرم هم قصد ازدواج ندارههر کدوم از برادر دنبال زندگی و خانواده ی خودشون و برنا ...

نگفتم صمیمیت باشه ولی باید سازگاری باشه تا همسرت بتونه با خانوادش راحت ارتباط داشته باشه

آینده هم قابل پیش بینی نیست عزیزم 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بله دقیقا اینکه یاد بگیری به جای حذف اعضای خانواده یا دوستات باهاشون تعامل درست داشته باشی یه مهارت ...

نه بابا تکرار نمیشن

به کسی بی احترامی نکن

با آدم‌های سمی هم رفت وآمد  نکن

سرت توکار خودت باشه

ومراقب زندگی خودت باش

تحمل دروازه شیطان است 

تحمل آدمهای سمی،  زندگی رو جهنم میکنه

شرایط سخت مالی همسرت روتحمل کن

بدخلقی ها ی فرزندت رو تحمل کن

بیماری های پدر ومادر و اخلاق های عجیب غریب و بدون تغییرشون  رو تحمل کن 

تحمل جاری افاده ای وآشغال وحیوون صفت فقط باعث میشه نسل شون منقرض نشه و اتفاقا هیچ وقت نفهمند این اخلاقشون  بد است، این آدمها  باید تنها بشن تا شاید به فکر روند و پشیمان شوند وما باعث تکامل شان بشیم

شما خودت تویکی  ازموضوعات تایپیک  هات از دست مادرشوهرم بی فکرت ، درد ودل کردی

چی شد؟؟

تحمل اش کن 

اگه تحمل اش کنی به تکامل میرسی؟؟

اینو فقط یک مثال است برات زدم 

خواستم بگم ، نه عزیز دلم تحمل نکن، دیگه هزار بار دیگه جوون نمیشی، هزار بار دیگه باردار نمیشی، حیف صورت قشنگت نیست به خاطر یه مادرشوهر بی فکر، یه جاری بیشعور یه خواهرشوهر احمق، توش چروک بیفته؟؟؟

نیاز هم نیست بی احترامی کنی

حذف کن 

اول تو ذهنت 

یا اون باید شبیه تو سفید بشه وبیاد به معاشرت باتو

یا سیاه است ومیره قاطی سیاه ها

ما آدمهای خاکستری رو کنار می زنیم تا خودشون رو پیدا کنن چون نمی خواهیم خاکستری بشیم

می‌خواهیم سفید باشیم

نگفتم صمیمیت باشه ولی باید سازگاری باشه تا همسرت بتونه با خانوادش راحت ارتباط داشته باشهآینده هم قاب ...

خانواده اش بعد ازدواج‌ منم . بقیه بستگانش هستن . همسرم اگر دلش میخواد میتونه باهرکس ارتباط داشته باشه . اما حق نداره با کسی که به من و خودش بی احترامی میکنه ارتباط داشته باشه . اجازه هم نداره منو برای ارتباط تحت فشار و اجبار بذاره

دقیقا برعکسش رو هم خودم رعایت میکنم 

خانواده اش بعد ازدواج‌ منم . بقیه بستگانش هستن . همسرم اگر دلش میخواد میتونه باهرکس ارتباط داشته باش ...

دیگه اعتقادات شماست و برای خودم این سبک از رفتارو نمی پسندم همونطور که قراره منم در آینده داماد و عروس دلشته باشم و اونا خانواده من خواهند بود 

شما خودت تویکی ازموضوعات تایپیک هات از دست مادرشوهرم بی فکرت ، درد ودل کردیچی شد؟؟تحمل اش کن اگه ت ...

رفتید تاپیکای منو گشتید😂 نگفتم مشکلی نباشه گفتم بلید تحمل کرد و کنار اومد بله دقیقا همینکارو می کنم و باهلش کنار میام نه اینکه تبدیلش کنم به جنگ جهاتی و قطع ارتباط قبول ندارم حرف های شمارو