2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 36 پست
چرا ز میزنی؟هدفت چیه؟ شهوتی هستی؟ چه فکری میکنی

چون از طلاق میترسم از اینکه نباشه میترسم دلم تنگه کلا وابستگی شدیدی دارم بهش. دوسدارم دلم خوش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از طلاق میترسم از اینکه نباشه میترسم دلم تنگه کلا وابستگی شدیدی دارم بهش. دوسدارم دلم خوش باشه

نترس. نزار بهت زور بگه. اگر بچه دار شی ،ازاراشون بیشتر میشه. همین که حرف طلاق رو میزنه، خیلی کار زشتی‌ه. مگه جرم کردی ،خونه مادرت بودی، میتونست اونم بیاد پیشت شب. دختر اگه نتونی درست زندگی کنی ،یه عمر وضعت همینه، مثل یه اشغال باهات رفتار میشه که هر جور بخوان باهات رفتار میکنن.

نترس. نزار بهت زور بگه. اگر بچه دار شی ،ازاراشون بیشتر میشه. همین که حرف طلاق رو میزنه، خیلی کار زشت ...

درسته اما الان من چیکار کنم واقعا موندم  کاش خدا یجوری درستش کنه از فکرو خیال مریض شدم 

درسته اما الان من چیکار کنم واقعا موندم کاش خدا یجوری درستش کنه از فکرو خیال مریض شدم

فکر و خیال نکن. بخور و بخواب ،به یورت هم نباشه. واسطه هم فرستاد ،بگو ایشون طلاق خواسته، تا گوه نخوره برنمی‌گردم.محکم باش. اگر هم میخای سست باشی ،که واقعا حرفی نمیمونه. 

35

بش بگو سن خر پیره رو داری خجالت نمیکشی انقد بچه و احمقی 

تو خودت چجوری تونسی با یکی ۱۳ سال بزرگتر ازدواج کنی😐😐😐حیف اسم قشنگ و مقدس علی که رو این جونوره 

من این اسمو دوست داشتم کاش نمیفهمیدم اسم این گه اینه🤨