2777
2789
عنوان

در مورد از پوشک گرفتنه کمکم کنید

227 بازدید | 31 پست

سلام.میگم من الان 4 روزه دخترمو از جیش گرفتم.

روز اول اصلا همکاری  نکرد.یعنی اصلا جیش نمیکرد تو دسشویی.ولی از روز دوم یاد گرفت جیش کنه.هر نیم ساعت میبرمش دسشویی ولی مشکل اینجا نیم ساعت میصه 40 دیقه جیششو میزنه یا نمیگه بریم دسشویی من زود زود میبرم جیش میکنه.میخوام بگم پس از کی خودش میگع اخه خیلی خسته شدم اللن سه روزه هر نیم ساعت میبرمش دسشویی یکی درمیون جیششو میزنه تو شلوارش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل داشته باش. به نجس شدن فرش ولباس اصلا فکر نکن. تهش میدی همه فرشا رو قالیشویی. اصلا به خودت و بچه استرس نده بچه با بچه فرق داره یکی یه هفته ای یاد می گیره یکی چند ماه می کشه. پای بچه شلوار مچ دار بکن که اگه دستشویی بررگ کرد تو خونه نریزه. همینه که می گن ادم بچه دار با لباس نجس هم میتونه نماز بخونه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

چند وقتشه دخترت؟ببین آمادگی داره یا نه؟؟من خواستم۱۵ماهگی پسرمو بگیرم پوستمو درآورد منم ولش کردم ۱۸ماگی خودش به دستشویی علاقه مند شد و همکاری کرد،هرنیم ساعت که لازم نیست باتوجه به شیر و آبی که میخوره ببرش،براش دست بزن که تشویق شه پسرم بعرمداز جیشش میومد به همه میگفت جیش که براش دست بزنن😂😂😂الان فقط مشکل با مدفوعش دارم که نمیاد به موقع بگه😒😒😒

يه خانمي اينجا ميگفت لگن بچه رو آورده تو اتاق جلوش ميز گذاشته رو ميز هم وسايل سرگرمي گذاشته بچه رو مشغول كرده بعد كه دخترش جيش كرده بود به خودش (در واقع تو لگن)خيلي تشويقش كردن وخوشش اومده بچه

البته شايد هنوز دخترت موقع از پوشك گرفتنش نيست

يه مدت ديگه صبر كن هوا گرمتر بشه راحتتره 

محتاج دعام🙏