2777
2789
عنوان

در مورد از پوشک گرفتنه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 31 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1697354/مامانایی-که-پروژه-از-پوشک-گرفتن-بچه-هاشونو-دارن-بیاین-باهم-باشیم?postId=56781989

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

تحمل داشته باش. به نجس شدن فرش ولباس اصلا فکر نکن. تهش میدی همه فرشا رو قالیشویی. اصلا به خودت و بچه ...

یعنی بیخیال نشم راسی در مورد پی پیش بگم اصلا تو شورت نمیکنه پی پیو میگه پی پی دارم من میبرش دسشویی فقط جیشو نمیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بیخیال نشم راسی در مورد پی پیش بگم اصلا تو شورت نمیکنه پی پیو میگه پی پی دارم من میبرش دسشویی ف ...

زمان میبره. تحمل کن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بسر من معذرت ميخوام دسشويي بزركشو هر كاري ميكنم بدونه بوشك نميكنه ميشه منم راهنمايي كنيد 

عزيزم زير پوشكشو قيچي كن بعد ببر تو حموم يا دستشويي بزار كارشو بكنه وقتي بيوفته ترسش ميريزه بعد هم با خوشحالي با پ پي ها خداحافظي كنين وآب بريزين😅چقدر مادر بودن سخته🤗

محتاج دعام🙏

دختر منم ۲۱ماهس میخام از پوشک بگیرم منم هر ی ساعت میبرمش دسشویی بعضی وقتام جیش میکنه شلوارش

قبل عید از پوشک گرفته بودمش جوری بود ک میگفت پوشکو باز کن برم دستشویی

عید پوشک گرفتم باز عادت کرد😭😭😭😭الان هر کاری میکنم نمیگه جیش 

اون سری من تصمیم نداشتم از پوشک بگیرم خودش میگفت

ولی الان هرکاری میکنم نمیشه😭

اگه االان نگیری هی سخت تر میشه. اما صبر خیلی مهمه اصلا استرس نده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من برا پسرم شمع روشن میکردم. پی پی هم اول میرفت تو دستشویی ولی خبری نبود. چندبار توشورتش کارش کرد بعد بهش گفتم باید بری دستشویی پی پی کثیفه و... پسرم 2سال و7ماهش بود از پوشک گرفتم. بازم باهاش حرف بزن چاره ای نیس. وکلا هم پوشکش نکن موقع خواب فقط. اگه دیدی از خواب بیدار شد پوشکش خشکه دیگه پوشکش نکن. اگه جا بزنی کارت سخت ترمیشه 

تحمل داشته باش. به نجس شدن فرش ولباس اصلا فکر نکن. تهش میدی همه فرشا رو قالیشویی. اصلا به خودت و بچه ...

همه حرفاتون کاملا درسته به جز جمله آخر لطفا احکام دین رو براساس شنیده هاتون نشر ندید اینجا یک سایت عمومیه کسی میخونه گردن شماست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
همه ایناییی که میگین انجام دادم ولی خیلی خیرس

دخترم 19 ماهشه هست چند وقت دیگه 20 میشه الان بیگرم ازپوشک زوده بعضی وقتا میگم جیش تو خبر کن جیش جیش میگه اما نمیکنه 

خدایا شکرت   

عزیزم من تجربه دارم بچه روکه زودازپوشک بگیری هم برای خودت هم بچه دردسرمی شه بهترصبرکنی بزرگتربشه ومتوجه حرف ات بشه من دخترم ودوسال وده ماهگی گرفتم وخیلی خوب همکاری کرد اماوقتی سن اش کم بودمتوجه نمی شد

عزيزم زير پوشكشو قيچي كن بعد ببر تو حموم يا دستشويي بزار كارشو بكنه وقتي بيوفته ترسش ميريزه بعد هم ب ...

ميدونيد كلا موقع انجام كارش ميره ي جا قايم ميشه و اصلا نميزاره كسي دست بهش بزنه.جيغ ميزنه ميكه طرفم نيايد معمولا هم تو اتاق خودش ميخوابه انجام ميده.معذرررت ميخوام